پیشبرد اهداف انقلاب با تکیه بر نیروهای کارآمد
- شناسه خبر: 6594
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۴۰
- نویسنده:
پایگاه خبری تحلیلی کلام تازه – مریم اصغری | طبیعتا در جامعه کنونی مردم به نمایندگانی شجاع، پاکدست، متعهد و تحولگرا نیاز دارند تا با نگاه رو به جلو به رویارویی با مشکلات بروند. نمایندگان مجلس از درون مردم انتخاب شده و این امر مبتنی بر دموکراتیک بودن و جمهوریت جمهوری اسلامی است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی دو ماموریت مهم یعنی قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین را برعهده دارند و لذا نمایندگانی که به مجلس راه مییابند باید روحیه لازم را برای ایجاد تغییر و تحول، حل مسائل و نگاهی رو به جلو داشته باشند.
جایگاه ویژه علمآموزی در زندگی حسین عباسزاده امامی
شاید یکی از وجوه تمایز دکتر امامی با بسیاری از افراد، این باشد که او شخصیتی تکبٌعدی نداشته و به همه وجوه علمی، دینی، اجرائی، اجتماعی و سیاسی با هم توجه داشته و در سالهای متمادی به آنها پرداخته است.
در کتابخانه شخصی دکتر امامی بالغ بر ۶۰۰۰ عنوان کتاب با موضوعات مختلف حقوقی، دینی، ادبی، تاریخی و سیاسی یافت میشود که نشان از توجه ویژه ایشان به مقوله علم، علمآموزی و مطالعه در زندگی وی است. روحیه ضد فساد، علمگرائی، متعهد بودن و دینمداری، تواضع، فروتنی، حسن خلق، گشادهرویی و مردمی بودن از جمله ویژگیهای بارز و برجسته ایشان است.
دکتر حسین عباسزاده امامی متولد ۱۳۵۵ در چناران و فرزند چهرهای محبوب از سرداران شهید پاسدار دوران دفاع مقدس است که با درخشش در جایگاههای مختلف اداری، اجرائی، علمی و مذهبی توام با تواضع و حسن خلق باعث شده است نام نیک سردار شهید امامی بر سر زبانها ماندگار باشد.
دکتر امامی تا مقطع کارشناسی ادبیات را در دانشگاه فردوسی با موفقیت پشت سر گذاشت و همان دوران را فرصتی جهت تهذیب نفس و ترویج تفکر اسلامی- ایرانی به عنوان مهمترین حلقه مفقوده رهیافت توسعه کشور دید و با سخنان روشنگرانه و قلم شیوای خود، نقش ممتازی را در گرویدن دانشجویان به این تفکر، ایفاء نمود. وی پس از طی دوران دانشگاه وارد آموزش و پرورش چناران شد تا با تدریس در مناطق محروم زکات علم خود را پرداخته و در زمینه پرورش نسلی کاردان، متعهد و آگاه به مسائل زمانه نقش داشته تا بتواند سهم بسزائی در نهادینه کردن تفکر توسعه همراه با عدالتخواهی در بین دانشآموزان منطقه ایفا کند.
امامی در ادامه فرازونشیبهای زندگی خود به عرصههای اجرائی وارد شد تا به خدمترسانی به مردم بپردازد و پس از حضور مؤثر در سمتهای مختلف اداری به عنوان رئیس اداره آموزش و پرورش چناران برگزیده شد. او در کنار تمام مشغلههای کاری و زندگی خود از تلاش برای کسب علم وارتقا مقطع تحصیلی خود دست نکشید و با شرکت در آزمون سراسری موفق به حضور در مقطع کارشناسی ارشد رشته ادبیات شد و پس از طی موفقیتآمیز این دوره، در آزمون دکترا شرکت نمود و توانست به عنوان دانشجوی دکتری، پذیرفته شده و وارد دانشگاه شود. امامی در کنار تمام فعالیتهای علمی،فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، همواره در محافل مذهبی حضوری فعالانه داشت و ریاست او بر ستاد بازسازی عتبات عالیات، ریاست شورای هیئات مذهبی و مسئولیتهای مختلف در بسیج از جمله سمتهایی است که در کنار سایر مسئولیتهای خود داشته است.
انتخاب سیاستمداری جوان
باتوجه به نگاه مسئولانه دکتر امامی در تمامی این سالها، خیلی زود توجه مجامع اجتماعی و سیاسی اصیل کشور و منطقه به او جلب شد و توانست به فعالیت در زمینههای اجتماعی و سیاسی نیز بپردازد و اندیشههای خود را وسعت بخشد. انتصاب او به عنوان مشاور دکتر دهقان، نماینده و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و نیز قائم مقامی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی خراسان رضوی بخشی از توفیقات او در این زمینه است.
امروز دکتر امامی به عنوان سیاستمداری جوان با برخورداری از سابقه آشنایی که با برخی مسئولین و چهرههای کشوری و بسیاری از مدیران و نمایندگان مجلس دارد، با کولهباری از دانش، تجربه و برنامه برای خدمتی جهادی به مردم محروم منطقه و توسعه کشور، منتخب یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه چناران،گلبهار،گلمکان و طرقبه-شاندیز شده است و به همین بهانه دقایقی را با او به گفتگو پرداختیم.
مردم، پای نظام ایستادهاند
حسین عباس زاده امامی ضمن تقدیر و ابراز خرسندی از مشارکت بالای مردم در حوزه انتخابیه، گفت: مردم نشان دادند که با وجود همه کاستیها و مشکلات معیشتی، اقتصادی و اشتغال، پای نظام ایستادهاند. مردم به این باور رسیده اند که اگر برای انتخابات پای صندوق ها بروند، قطعا وضعیت از آنچه هست بهتر خواهد شد، به عبارتی مشکلات برطرف شده و یا حداقل کاهش پیدا میکند.
وی در ارتباط با شعار انتخاباتی خود (در کنار مردم، رو در رو با فساد) در انتخابات این دوره از مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در واقع من خود را از جنس مردم میدانم.
تا کنون نیز با هر مسئولیتی که داشته ام، در کنار آنها مانده ام. من سالها در آموزش و پرورش خدمت کردهام و به اینکار افتخار میکنم و با مسئولیتهای اجرایی مختلف از جمله: کارشناس، معاون و یا رئیس اداره آموزش و پرورش، باز هم در میان همین مردم بوده و در همین شهر زندگی کرده ام. بعضی افراد پس از اتمام دوره مدیریتشان، برای دوری از حاشیهها حاضر نیستند دوباره سر کلاس درس بروند و تدریس کنند، حتی گاهی خود را به نواحی، مناطق و شهرهای دیگر منتقل میکرده اند، تا از این حواشی به دور باشند ولی من اینکار را نکردم و اعتقادم این بوده که آموزش و پرورش را برای معملی انتخاب کردهام و پس از مسئولیت های اجرایی، باید به اصل خویش برگردم، گچ و تخته به دست بگیرم و معلمی کنم.
او ادامه داد: در عین حال که مسئولین پاک دست، متدین، متعهد و متخصصی در کشور داریم، متاسفانه، تعدادی از مسئولین به سمت و سوی فساد لغزش پیدا کرده و آلوده فساد شده اند. ما ۲۹۰ نماینده داشتیم که شورای محترم نگهبان ۹۰ نفر از آنها را به علت داشتن مشکلات اقتصادی رد صلاحیت کرد، این بدین معناست که به سوگند نامهای که یاد کرده بودند تا به فکر مردم و کشور باشند،متعهد نبوده اند. حال که توفیق خدمتگزاری، برای اینجانب در خانه ملّت فراهم شده است، قطعا همصدا با سایر دوستان در مجلس، پرچمدار مبارزه با فساد خواهیم شد و قول میدهم که از کوچکترین فساد چشم پوشی نخواهیم کرد.
امامی در ارتباط با شعار انتخاباتی خود (در کنار مردم، رو در رو با فساد) در انتخابات این دوره از مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در واقع من خود را از جنس مردم میدانم. تا کنون نیز با هر مسئولیتی که داشته ام، در کنار آنها مانده ام. من سالها در آموزش و پرورش خدمت کردهام و به اینکار افتخار میکنم و با مسئولیتهای اجرایی مختلف از جمله: کارشناس، معاون و یا رئیس اداره آموزش و پرورش، باز هم در میان همین مردم بوده و در همین شهر زندگی کرده ام.
نمایندگان باید اختلاف سلیقه گرایشی و حزبی را کنار بگذارند
دکتر امامی در ارتباط با انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هرچند من شرایط را دقیق ارزیابی نکردهام اما، در عین یکدستی نسبی مجلس یازدهم، گرایشها و اختلاف سلیقههای مختلفی نیز در آن وجود دارد. به هرحال همه جناحها، گرایشهای مختلفی در درون خود دارند و اصول گراها و اصلاح طلبان،خود، چند دسته اند. من امیدوارم نمایندگان اختلاف سلیقه گرایشی و حزبی را کنار بگذارند و در عمل و در سایه همدلی نشان دهند که خادم ملت و به فکر کشور هستند. چرا که به فرموده امام راحل، رمز پیروزی و پیشرفت، وحدت کلمه است.
منتخب مردم در ارتباط با رفع مشکلات مردم چناران در حوزه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بیان کرد: بخش عمده ای از مشکلات کشور، ریشه در ایرادات و نارسایی قانون دارد. ما در جاهایی با نارسایی قانون مواجهیم که این نارسایی ها باید به حداقل برسد و حذف شود و طبیعتا این کار به عهده مجلس است. حقوقدانان و کسانی که در بطن کار قانونی هستند، مستحضرند که در برخی جاها سکوت قانون را داریم و در جاهایی ابهام قانون، که باعث میشود برداشتهای مختلف از قانون بوجود بیاید و همچنین گاهی با کلی گویی و اجمال قانون مواجهیم که ممکن است بازهم برداشت درستی از قانون حاصل نشود و در آخر در جاهایی با تعارض قوانین روبرو هستیم که این نواقص باید برطرف شوند. به طور یقین باید در مجلس و کمیسیونهای مختلف ایرادات و نارساییهای قانونی در حوزههای مختلف مورد بررسی قرار گرفته و برطرف شود. البته پس از رفع شدن این نارساییها ۵۰ درصد مشکلات حل شده است و ۵۰ درصد دیگر به اجرای قانون برمیگردد. اجرای قانون با قوه مجریه است ولی نظارت بر اجرای قانون بر عهده مجلس است و بعد از حل شدن ۵۰ درصد اول، نمایندگان باید به شکل جدی پای کار بایستند تا اجرای قوانین نیز به درستی انجام شود.
وی یادآور شد: یکی از راه های رفع محرومیت منطقه و توسعه شهرستان، این است که باید از ظرفیت سرمایهگذاران استفاده و برای سرمایه گذار، فرش قرمز پهن کرد. مخصوصا اینکه موقعیت شهرستان ما به نوعی است که در کنار بزرگترین کلان شهر مذهبی کشور قرار داریم و باید از این فرصت استفاده شود. بنابراین لازم است که در جهت رفع مشکلات اقتصادی، معیشتی و ایجاد اشتغال،نه تنها از سرمایه گذاران داخلی،بلکه از ظرفیت سرمایه گذار خارجی نیز استفاده گردد. هرچند متاسفانه، سرمایهگذاران داخلی، بعضا مورد بی مهری قرار گرفتهاند و از ظرفیتشان،آنطوری که باید، استفاده نشده است. بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا هم به اشتغال کمک کنند، هم سرمایه آنها جذب شهرستان شده و باعث رفع مشکلات شود. همچنین با توجه به حضور استاندار محترم در چناران و برنامه های اقتصادی ایشان و تفاهم نامه هایی که با معین های اقتصادی منعقد شده است، جای امیدواری است که شاهد تحولات اقتصادی و خبرهای خوشی دراین راستا باشیم. در ضمن، با توجه به شلوغی و ترافیک و آلودگی هوای مشهد ما میتوانیم به عنوان حیات خلوت مشهد بستر مناسب را مهیا کنیم و امکانات ویژهای که بخواهد در مشهد استقرار داشته باشد، به اینجا بیاوریم.
حسین امامی در ارتباط با اختلافات شهرداری طرقبه و شاندیز با مشهد گفت: این اختلافات بیشتر متوجه طرقبه است و از دو سال پیش شهرداری مشهد به دنبال گسترش حریم و در صدد الحاق پنج هزار هکتار از اراضی طرقبه به مشهد بود. این موضوع یکی از دغدغه های جدّی مردم طرقبه بوده و هست. تا کنون نیز اقداماتی انجام شده است و نماینده محترم قبلی جناب آقای دکتر دهقان پیگیریهای ویژهای در این زمینه داشتهاند و با وزارتخانه مکاتبات لازم انجام شده و تا حدودی این مشکل حل شده است. اما در عین حال، ادامه کار، نیز باید پیگیری شود و دغدغه ذهنی شهروندان عزیز طرقبه برطرف گردد.
با توجه به شلوغی و ترافیک و آلودگی هوای مشهد ما میتوانیم به عنوان حیات خلوت مشهد بستر مناسب را مهیا کنیم و امکانات ویژهای که بخواهد در مشهد استقرار داشته باشد، به چناران و گلبهار بیاوریم.
تهدید کرونا را با در خانه ماندن، به فرصت تبدیل کنیم
حسین عباسزاده امامی با صدور بیانهای مردم فهیم حوزه انتخابیه چناران و بینالود را به «در خانه ماندن» دعوت نمود. متن بیانیه به شرح ذیل است:
«این روزها، شیوع ویروسی منحوس، ذهن بسیاری را به خود مشغول، روح و روان ملّت ایران را، آزرده و متاسفانه، جان تعدادی از هموطنان عزیزمان را گرفت و در واپسین روزهای سال، ترس و وحشت و تلخکامی غیر منتظره ای را در میان مردم بوجود آورد. اینجانب، ضمن تشکر از جامعه پزشکی و پرستاری، که در حقیقت، در خط مقدم مبارزه با این پدیده شوم و نامبارک قرار دارند و همچنین، سپاس از پیگیری های فرمانداران محترم و سایر دست اندرکاران، از شهروندان عزیزم در شهرهای چناران، گلبهار، گلمکان، طرقبه و شاندیز خواهشمندم ضمن رعایت کامل مسائل بهداشتی و عمل به توصیه های مسئولین مربوطه، کاهش رفت و آمدها و مسافرت های غیر ضروری، عدم حضور در اجتماعات و مکان های پُرتردّد و…به سلامت خود، خانواده و جامعه کمک نموده و این تهدید را با«در خانه ماندن» تبدیل به فرصتی ناب برای مطالعه و پژوهش، عبادت و استفاده از فیوضات ماه رجب، تدبیر منزل و رسیدگی به کارهای عقب مانده نمایند و در کنار توصیه های معنوی رهبر معظم انقلاب، این کلام مولا علی(ع) در دعای کمیل را نیز، ورد زبان داشته باشند که: « اَلّلهُمَّ اغفِر لیَ الذّنوبَ الَّتی تُنزِلُ البَلاء».
اولویتبندی مشکلات گلبهار
وی با اشاره به اقداماتی که در گلبهار باید به انجام برسد، بیان کرد: اگر بخواهیم مشکلات عمده گلبهار را اولویت بندی کنیم به نظر من اول بحث ارتقاء گلبهار و تبدیل آن به شهرستان با اضافه شدن دو بخش مرکزی و گلمکان است. که این اتفاق، بخش عمده ای از مشکلات را حل خواهد کرد. مانند زمانی که خراسان بزرگ را داشتیم و به دلیل پهناوری، مشکلات فراوانی به همراه داشت، اعتبارات به میزان کافی و بصورت متوازن به همه نقاط استان نمیرسید و حتی خود استاندار نیز فرصت نمیکرد در دوره خدمتش، از همه جای استان سرکشی نماید و به مشکلات رسیدگی کند.
لذا، پس از تفکیک به سه استان، و استقرار سه استانداری و…، هم سهم اعتبارات افزایش یافت، هم نظارت مسئولین، بیشتر و دقیق تر شد.بنابراین، ارتقاء گلبهار نه تنها برای چناران تهدید نیست، بلکه کمک به چناران و فرصتی برای آن خواهد بود. برکات این ارتقا،این است که ادارات خدمت رسان بصورت مستقل در گلبهار مستقر میشوند.
در حال حاضر، بعضی ادارات را در گلبهار نداریم و بعضی بصورت نمایندگی اداره میشوند که باعث ایجاد زحمت و مشکلاتی برای مردم عزیز گلبهار و بار اضافی بر دوش چناران است. بنابراین موضوع ارتقای گلبهار، باید در اولویت قرار بگیرد، که در این زمینه نیز کارهایی انجام شده است.
در دولت دوم آقای احمدی نژاد این موضوع مصوبه هیات وزیران شد ولی بعد از آن در دولت آقای روحانی، تقسیمات کشوری مسکوت ماند. در آخرین روزهای نمایندگی دکتر دهقان و قبل از رفتن ایشان به شورای نگهبان، در تیرماه ۹۸ آخرین مکاتبه در این زمینه، با آقای رحمانی فضلی انجام و به رئیس محترم جمهور تقدیم شد و با توجه به اینکه این موضوع در دولت قبلی زمینهای داشته و مصوبه گرفته، باید پیگیر آن باشیم تا به انجام برسد.
اولویت دوم گلبهار، بحث حمل و نقل برون و درون شهری است. هرچند که مردم هنوز از فرسودگی ناوگان رنج میبرند و شایسته مردم گلبهار نیست و ناوگان درون شهری نیز با توجه به پراکندگی گلبهار و وسعت و مساکن مهر باید سر و سامان بگیرد.
او ادامه داد: اولویت سوم بحث سلامت و درمان است. ما، در گلبهار درمانگاه و کلینیک تخصصی داریم که ساختمان آن تکمیل و آماده و نیازمند تجهیزات است. بیمارستان هم داریم که ساختمان آن نیمه تمام است. با توجه به جمعیت روزافزون گلبهار باید به سلامت و بهداشت آن توجه ویژه داشت تا ساکنین برای استفاده از خدمات درمانی مجبور به رفتن به مشهد و چناران و صرف هزینه و زمان و به جان خریدن خطرات جاده ای نباشند.
اولویت چهارم بحث آرامستان است. دغدغه مردم در جانمایی اولیه آرامستان بود که خوشبختانه جانمایی پیشنهادی جدید، این دغدغه را برطرف کرده و در قسمت شمالی گلبهار درحال مطالعه و انجام است.
باید برای سرمایهگذاران فرش قرمز پهن کنیم
امامی در زمینه ارائه راهکاری در رابطه با فراهم شدن زمینه اشتغال در این شهر گفت: در بحث اشتغال به طور کلی استفاده از ظرفیت گردشگری،جذب سرمایهگذار تاثیر زیادی بر حل این مشکل دارد. همچنین اگر گلبهار را با حومه و روستاهایش در نظر بگیریم، هم در چناران و هم در گلبهار، در عین حال که زمینه کشاورزی و زراعت فراهم است، باغات مختلف و محصولات باغی نیز وجود دارد، احداث و استقرار نواحی صنعتی در کنار آنها میتواند هم در زمینه اشتغال، هم عرضه تولیداتی که دارند، کمک کند و این کار واسطهها و دلالان را حذف میکند تا سود واقعی را تولیدکنندگان ببرند. همچنین استفاده از وامهای اشتغال که دولت در اختیار کارآفرینان و صاحبان مشاغل قرار میدهد،می تواند در جهت ایجاد اشتغال تاثیرگذار باشد.
دکتر امامی در ادامه صحبتهای خود بیان داشت: استفاده از تمام ظرفیتهای موجود در شهرستان، معرفی داشتههای تاریخی، گردشگری، بقاع متبرّکه و…استفاده از فرصت همجواری با مشهد بعنوان مرکز استان و بزرگترین کلان شهر مذهبی کشور و… می تواند کلید توسعه شهرستان چناران باشد.