نمایشگاه عرضه کالاهای نوروزی در مشهد برگزار نمیشود
- شناسه خبر: 14601
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۰۶
- بازدید :
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
کلام تازه | رییس اتاق اصناف مشهد گفت: امسال به دلیل شرایط شیوع کرونا نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در مشهد برپا نمیشود و به جای آن فروش فوق العاده کالاهای پرفروش نوروزی در همه فروشگاههای زنجیرهای، مجتمعهای تجاری و واحدهای صنفی انجام میگیرد.
به گزارش کلام تازه، محمود بنانژاد روز دوشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی افزود: این طرح با شعار “نمایشگاهی به وسعت ایران” قرار است در همه مجتمعهای تجاری و فروشگاههای زنجیره ای و واحدهای صنفی کشور برای کالاهای پرمصرف نوروزی اجرا شود.
وی بیان کرد: بخشی از کالاهای پرمصرف نوروزی مانند خواروبار و مواد غذایی را میتوان از طریق سامانه ویژه توزیع کالاهای طرح تنظیم بازار اتاق اصناف مشهد نیز توزیع کرد.
بیشتر بخوانید: اجرا و نصب طرح پایلوت آبگرمکنهای خورشیدی در روستای دلمه علیا چناران
رییس اتاق اصناف مشهد با یادآوری راه اندازی سامانه ویژه توزیع کالاهای طرح تنظیم بازار از دو هفته گذشته اظهار داشت: تاکنون یکهزار و ۱۵۳ واحد صنفی در حوزه خواربار، مواد غذایی، نبات و آب نبات، قنادی و رستوران، ۸۳ شرکت تعاونی و ۵۸ فروشگاه زنجیره ای از مشهد و تربت حیدریه در این سامانه ثبت شده است.
ثبت ۲۸۱ هزار کد ملی برای دریافت روغن
بنانژاد افزود: همچنین ۱۹ طرح توزیع کالاهای طرح تنظیم بازار و ۳۰ انبار کالا در این سامانه ثبت شده و تاکنون ۲ هزار و ۹۱۷ سفارش از مباشر تا خرده فروش از طریق سامانه دریافت و ۲ هزار و ۲۰ مورد از این سفارشات تایید و کالا تحویل شده است.
وی بیان کرد: در راستای اجرای طرحهای مزبور در مجموع ۳۹۳ هزار کد ملی در این سامانه ثبت شده که از این تعداد ۲۸۱ هزار کد ملی مربوط به درخواست روغن و باقی مربوط به درخواست شکر بوده است.
رییس اتاق اصناف مشهد گفت: واحدهای صنفی و تعاونی و فروشگاههای که پروانه یا جواز معتبر دارند در این سامانه ثبت نام میشوند و ثبت سفارشات کاملا الکترونیکی انجام میگیرد، در صورتی که تعداد واحدهای ثبت نام شده در این سامانه افزایش یابد، نگرانی در حوزه ثبت و توزیع کالا برطرف خواهد شد.
دنبال کننده کلام تازه در اینستاگرام باشید
وی با بیان اینکه زمینه اتصال سایر شهرستانها به این سامانه در کل خراسان رضوی وجود دارد، افزود: تاکنون این سامانه برای شهرستان تربت حیدریه اجرا و روغن و برنج مورد نظر آن از طریق مزبور توزیع شده و سرخس نیز در این زمینه وارد عمل شده است.
بنانژاد به موانع موجود در سامانه توزیع کالاهای طرح تنظیم بازار خراسان رضوی پرداخت و گفت: در صورتی که امکان ثبت یک شماره تلفن برای ۱۰ کد ملی در سامانه مهیا شود میتوان برخی از مشکلات در توزیع کالا از این طریق را حل کرد.
وی اظهار داشت: پیامکی از امروز فعال خواهد شد که برای هر کد ملی ثبت شده در سامانه پس از تحویل کالا، اطلاع رسانی های لازم در خصوص طرحها و کالاها به آن شماره انجام خواهد گرفت.
توزیع ۱.۴ میلیون بسته معیشتی
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: طی ۱۱ ماهه گذشته این نهاد سامانهای تحت عنوان سامانه “خیر و احسان” را راه اندازی کرد که از این طریق نهادها و خیریهها برای توزیع بستههای معیشتی از طریق یک مسیر عمل کرده و باعث انجام عمل تکراری نشود.
حبیب الله آسوده افزود: از این طریق تاکنون بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار بسته معیشتی در استان توسط دستگاههای مختلف مانند آستان قدس رضوی ۲۲۰ هزار بسته، سپاه امام رضا(ع) ۴۰۰ هزار بسته، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ۱۰۷ هزار بسته، اداره کل اوقاف ۱۰۴ هزار بسته، کمیته امداد ۳۵۰ هزار بسته و شهرداری ۶۴ هزار بسته و نهادهای دیگر شامل هلال احمر، هیاتهای مذهبی، آبشار عاطفه ها و سایر خیریه ها در استان توزیع شده است.
تامین بستههای معیشتی
وی بیان کرد: امسال بسیج عمومی پیرامون اطعام نیازمندان در خراسان رضوی شکل گرفت و کمیته امداد به همراه هیاتهای مذهبی پنج میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذا توزیع کرده است.
وی اظهار داشت: در تامین بسته های معیشتی تاکنون دو هزار و ۳۸۳ تن برنج طرح تنظیم بازار مورد استفاده قرار گرفته و ۲۶۴ هزار کد ملی در سامانه “خیر و احسان” برای دریافت بسته معیشتی به ثبت رسیده است.