صادرات تخممرغ از گلبهار به افغانستان
- شناسه خبر: 38898
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۴ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۲۲:۵۹
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
ابراهیم قاسم پور در گفتگوی اختصاصی با کلام تازه با اشاره به سفر مدیرکل دفتر جذب استانداری خراسان رضوی به شهرستان گلبهار، بیان کرد: درخصوص مشکلاتی که از سمت واحدهای تولیدی شهرستان در جلسه امروز ارائه گردید، برنامهریزیهایی صورت گرفت و دستورات به دستگاههای اجرایی در سطح شهرستان داده شد.
وی با اشاره به بازدید از پروژههای گلخانه در حال احداث روستای کمالآباد، اظهار کرد: پس از بازدید به عملآمده، با توجه به اینکه این واحد تولیدی یکی از واحدهای پیشرو در حوزه گلخانهای و یکی از طرحهای دارای رتبههای استانی و کشوری بود، جهت ارائه تسهیلات برای ادامه کار به این مجموعه مقرر گردید تا با پیگیریهای لازم، مبلغی برای طرح توسعه گلخانه پرداخت شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان گلبهار تصریح کرد: در پروژه دوم نیز از مجموعه مرغداری در روستای گوشکان بازدید به عمل آمد که باتوجه به جایگاهی که این شهرستان در تولید تخممرغ دارد، هدف سرمایهگذار این واحد تولیدی، افزایش ظرفیت تخممرغ بود.
قاسمپور با بیان اینکه به صورت روزانه ۲۷ تن تولید تخممرغ در مجموعه شهرستان انجام میشود، ادامه داد: مقرر شد تا ظرفیت این واحد تولیدی از ۵۸ هزار تخممرغ به ۲۵۰ هزار برسد که برنامهریزیها و توصیههای لازم برای افتتاح یک شرکت و ثبت مجموعه مرغداری انجام شد و مقرر گردید که پس از ثبت شرکت، برنامهریزیهای لازم برای توسعه مرغداری در مجموعه شهرستان شکل گیرد.
وی اظهار کرد: مقرر شد تا به این مجموعه برای خرید لوازم و تجهیزاتی که باید از ترکیه وارد کشور کند، کمک شود تا این واحد تولیدی بتواند بخش بزرگی از نیاز شهرستانهای اطراف گلبهار به ویژه شهر مشهد و بازارهای خارجی را تامین کند، اگرچه که در حال حاضر صادرات این واحد تولیدی به کشور افغانستان نیز انجام میگردد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گلبهار با بیان اینکه بازدید بعدی از مجموعه گاوداری در روستای دهنو انجام شد، ادامه داد: مقرر شد نهادههای دامی مورد نیاز این گاوداری ۵۰۰ راسی از طریقه مکاتبه از طرف جهاد کشاورزی تامین گردد و مالک آن برای دریافت ۶ میلیارد تومان سرمایه در گردش به یکی از بانکهای عامل استان مراجعه کند.
وی با بیان اینکه آخرین بازدید از پروژه ساخت کندوی عسل و تولید ژل رویال بود، افزود: در این بازدید که در روستای اسجیل انجام شد با توجه به اینکه در پروژه ساخت کند وی عسل به آورده شخص سرمایهگذار نیاز بود و لازم بود تا وی نیز سرمایه اولیه در این پروژه بگذارد، مقرر شد که به وی نیز کمک شود و بانک عامل هم برای تسهیلات و احداث این واحد تولیدی در مجموعه شهرستان معرفی شود.
سرپرست فرمانداری گلبهار درخصوص کاربردهای ژل رویال در حوزه های پزشکی و بهداشتی، ادامه داد: گلبهار یکی از شهرستانهای فعال استان و کشور در حوزه تولید ژل رویال است که قرار بر این شد که در این بخش، کارهای اولیه و مقدماتی انجام گردد.
وی افزود: ۲۷ درصد از تولید عسل کشور در استان خراسان رضوی انجام میشود و بخش قابل توجهی، نزدیک به یک سوم آن در شهرستان گلبهار توسط زنبورداران و کندوداران این تامین میشود.
طراح و توسعه دهنده سایت: آژانس تبلیغاتی کلام شهر