خراسان رضوی؛ رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور
- شناسه خبر: 43517
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۰ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۴۴
- منبع: صداوسیما
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
کلامتازه | خراسان رضوی با تولید سالانه ۸۶ هزار تن گوشت قرمز از محل کشتار دام سبک و سنگین، رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد.
به گزارش کلام تازه ،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: میانگین ماهانه شش هزار تن گوشت قرمز در این استان مصرف میشود و ۷۲ هزار تن از کل گوشت قرمز تولیدی استان در سال گذشته هم در داخل استان مصرف شده است. مجید جعفری افزود: ۱۴ هزار تن باقیمانده این تولیدات نیز به صورت دام زنده، لاشه گرم یا گوشت منجمد به دیگر استانهای کشور حمل شده است.