اولین جلسه پیشگیری از خودکشی گلبهار برگزار شد
- شناسه خبر: 31257
- تاریخ و زمان ارسال: ۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۵۳
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: کلام تازه - حنانه ملاحسینی
حاجی زاده فرماندار گلبهار در این جلسه گفت: خودکشی در تمام دنیا رخ میدهد و رده های سنی و اقشار مختلف را دربر میگیرد. وی ادامه داد: چنین افرادی برای گریز از یک هجمه عجیب روحی و روانی و با اندیشه اینکه نباشند ، اقدام به خودکشی می کنند.
وی افزود : مهمترین دلایل خودکشی افزایش شدید حس بیقراری ، مشکلات شغلی و مالی ، الکلیسم که متاسفانه تولید و مصرف زیادی دارد ، وابستگی شدید دارویی، طرد شدن یا از دست دادن فرد مورد علاقه، خشونت و … می باشد.
فرماندار عنوان کرد: ما مدیران باید پیامدهای تاثیرات و فشارهای اقتصادی، سیاسی، شغلی و … را بعنوان یک مسئول در جامعه کم کنیم.
در این جلسه مقرر شد ادارات نسبت به معرفی یک نماینده برای عضویت در کارگروه پیشگیری از خودکشی اقدام نمایند و اداره بهداشت و درمان کلاس توجیهی برای این نمایندگان برگزار نماید .جلسات این کارگروه بصورت ماهانه برگزار خواهد شد.