انگور میوه بهشتی
- شناسه خبر: 2973
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۱۹
- نویسنده:
پایگاه خبری تحلیلی کلام تازه |
این میوهی بهشتی، خوشطعم و دوستداشتنی، در تمام مناطق معتدل جهان میروید و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. حتی دانههای ریز انگور نیز مفیدند و از بیماریهای چشمی ناشی از دیابت پیشگیری میکنند. عصارهی دانهی انگور نیز مملو از آنتیاکسیدان است و نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد. انگور باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و نیزکنترل دیابت میشود. در این مقاله خواص انگور چه به شکل تازهی آن و چه به شکل خشکشدهاش (کشمش) را بیان خواهیم کرد.
ارزش غذایی انگور
از مواد مغذی انگور میتوان به ویتامینهایی چون ویتامین K، ویتامین A، ویتامین C،ویتامین B6 و همچنین گیاهمغذیهای فنول وپلی فنول اشاره کرد. گیاهمغذیها بدن را در برابر انواع بیماریها محفاظت میکنند. انگور حاوی مقادیر فراوانی از تیامین، ریبوفلاوین،نیاسین و فولات و مواد معدنی پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است. انگور حاوی فیبر رژیمی، کربوهیدراتسالم، آنتیاکسیدان و مقدار مناسبی از پروتئین است. فلاونوئیدهای موجود در انگور از صدمات ناشی از رادیکال های آزاد میکاهد و جلوی سرعت روند پیری را میگیرد. میوهی لذیذ انگور بهدلیل وجود تمام این مواد مغذی، نقش مهمی در داشتن زندگی سالم و فعال ایفا میکند.
فواید و خواص انگور برای سلامتی
۱. درمان آسم
۲. تقویت استخوان ها
۳. پیشگیری از بیماری قلبی
۴. درمان میگرن
۵. درمان یبوست
۶. تسکین سوءِهاضمه
۷. کاهش خستگی
۸. کنترل دیابت
۹. درمان اختلالهای کلیوی
۱۰. توازن سطح کلسترول
۱۱. فعالیت ضدباکتریایی
۱۲. پیشگیری از سرطان سینه
۱۳. کاهش خطر آلزایمر
۱۴. پیشگیری از تباهی لکهی زرد
۱۵. تقویت سیستم ایمنی بدن
۱۶. کاهش خطر ابتلا به آب مروارید
۱۷. پیشگیری از سرطان