ارکان حاکمیت در شهرستان چناران هماهنگی بیشتری داشته باشند
- شناسه خبر: 8194
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۴۹
- نویسنده:
پایگاه خبری تحلیلی کلام تازه | فرماندار شهرستان چناران در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۹ معین اقتصاد مقاومتی در این شهرستان وجود دارند، افزود: در حال حاضر آستان قدس رضوی به عنوان یکی از معینهای اقتصادی مقاومتی شهرستان چناران کارها را به خوبی و اصولی جلو برده و به دنبال ایجاد شغل پایدار است.
حمید انصاری ضمن اشاره مختصر به اقدامات سایر معینهای اقتصاد مقاومتی شهرستان چناران بیان کرد: معینهای دیگر هم اقدامات خوبی در حوزههای مختلف انجام دادهاند که ظرف چند ماه آینده نتایج آنها به ثمر خواهد نشست.
در ادامه این جلسه امام جمعه شهر گلبهار در سخنان کوتاهی با تاکید بر لزوم اشتغال و کارآفرینی در این شهر گفت: از وجود سرمایه جوانانی که در گلبهار زندگی میکنند میتوان به عنوان یک فرصت برای اشتغالزایی استفاده کرد.
حجتالاسلام جواد غلامی افزود: معینهای اقتصادی که به ما کمک میکنند در واقع مجاهدان خط مقدم جنگ تحمیلی اقتصادی هستند و به کشور خدمت ویژهای برای امنیت اقتصادی میکنند.
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی نیز در ادامه این جلسه ضمن اشاره به قسمتی از دعای مکارمالاخلاق گفت: حضرت سجاد (ع) در این دعا میفرمایند «خدایا ما را از نعمت اقتصاد بهرهمند کن» که معنای اقتصاد در این دعا میانهروی است. لذا معلوم میشود که انسان باید اهل میانهروی باشد.
حجتالاسلام محمدحسین ایزدی افزود: اگر به فرمایشان مقام معظم رهبری نگاه کنیم بیش از ۱۰ سال است که ایشان مسائل اقتصادی را در نامگذاری شعار سال مطرح میکنند لذا امیدواریم در این راستا و در قالب طرح اقتصادی استاندار خراسان رضوی همکاری بیشتری را انجام بدهیم.
همچنین دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در ادامه این جلسه شهرستان چناران را یک شهرستان منحصر به فرد در استان دانست و گفت: این شهرستان در بخشهای اقتصادی، کشاورزی، صنعت و گردشکری جذابیتهای بسیار خوبی دارد.
علیاکبر لبافی با اشاره به اینکه ۸ معین اقتصاد مقاومتی در شهرستان چناران وجود دارند که ۹ تفاهمنامه را امضا کردهاند، خاطرنشان کرد: بر اساس سامانه رصد، ۸۱ فعالیت مربوط به آستان قدس رضوی در سامانه وجود دارد که فرایند شکلگیری و انتقال آن به سامانه رصد مورد تایید نهاد قرار گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در شهرستان چناران باید انسجام لازم بین ارکان حاکمیت بیشتر باشد گفت: برخی از معینهای اقتصاد مقاومتی در این زمینه گلایههایی را دارند. لذا بستر هماهنگی و ارتباط در این شهرستان باید پررنگتر شود.
لبافی ادامه داد: شهرستان چناران باید وضع مناسبتری داشته باشد، مشاهدۀ برخی از این ناهماهنگیها به ارتباط ضعف ارکان حاکمیت در شهرستان و ارتباط معینها با دهیاران و بخشداران بر میگردد، لذا تحول در شهرستان چناران مستلزم هماهنگی همه ارکان است.
نماینده آستان قدس رضوی به عنوان یکی از معینهای اقتصاد مقاومتی شهرستان چناران در ادامه این جلسه گفت: با توجه به شرایط کرونا اقدامات مختلفی از جمله توزیع ۱۵ هزار ماسک و راهاندازی ۴ کارگاه فعال تولید ماسک از دیگر اقدامات آستان در این شهرستان بوده است.
وی در خصوص مشاغل خرد با اشاره به شناسایی ۳۰۰ نفر در رستههایی از جمله دام سبک، خیاطی، آبزیان و پرورش گل گفت: مدیریت زنجیره فرآوردههای لبنی، مدیریت صنایع تبدیلی، توسعه آبزیان و زنبورداری از جمله کلان پروژههای آستان قدس رضوی در شهرستان چناران محسوب میشوند.
در ادامه جلسه یکی دیگر از معینهای اقتصاد مقاومتی به عنوان معین ۶ روستای این شهرستان گفت: از آذرماه ۹۸ که به عنوان معین اقتصاد مقاومتی انتخاب شدیم برای ارتباط بیشتر با روستائیان کار را با پروژههای خرد در قالب ۱۰ پروژه با اشتغالزایی ۳۰ نفر در حوزه کسب و کارهای خانگی شروع کردیم.
وی اضافه کرد: ۱۸ پروژه در حوزههای مختلفی از جمله کشاورزی، صنایع تبدیلی، دامپروری، صنایع دستی و پوشاک در حال پیگیری هستند که برای ۲ هزار نفر اشتغال ایجاد خواهند کرد.
یکی دیگر از معین های اقتصاد مقاومتی شهرستان چناران در ادامه این جلسه گفت: روستاهای مورد تعهد خود را به سه دسته گردشگری، کشاورزی و گیاهان دارویی و صنایع دستی تقسیمبندی کردیم که اقدامات خود را در این مسیر انجام میدهیم.
این معین اقتصادی ادامه داد: در مجموع با ۳۹ پروژهای که در سامانه ثبت شده و پروژه هایی که در شرف مجوز گرفتن هستند ۷۲ نفر مشغول به کار خواهند شد.
در انتهای این جلسه نماینده معین اقتصادی فرهنگی روستای رادکان با اشاره به شناسایی صندوقهای ثبت نشده، گفت: در حال پیگیری ایجاد کارگاههای تولیدی گیاهان دارویی و بسته بندی آنها هستیم.