آموزش دهندگان نهضت منتظر بمانند!
- شناسه خبر: 14741
- تاریخ و زمان ارسال: ۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۴۹
- نویسنده:
کلام تازه | معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسانرضوی گفت: آموزش دهندگانی که پس از سال ۹۲ جذب شدند باید منتظر بخشنامهای از مجلس برای جذب و شرکت در آزمون استخدام باشند.
با توجه به درخواستهای مردمی به کلام تازه، مبنی بر پیگیری وضعیت سوادآموزان نهضتی در استخدام آموزش و پرورش با معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسانرضوی مشهد به گفتگو نشسته تا پیگیر این موضوع شویم:
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسانرضوی در گفتگو با کلام تازه، گفت: سواد آموزان نهضت در ۲ دسته آموزش دهندگان قبل از سال ۹۲، و بعد از آن تقسیم میشوند.
مصطفی اسدی افزود: طبق تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون مجلس که در سال ۹۸ به تصویب رسید بنا بر آن شد که در طی ۳ سال پیش دبستانیها و خودتدریسیهای قبل از سال ۹۲، طی آزمونی جذب آموزش و پرورش شوند.
وی افزود: اولین آزمون تبصره ماده ۱۷ برگزار شده که قبولشدگان این آزمون به دانشگاه فرهنگیان جهت ادامه تحصیل معرفی شدند.
اسدی بیان کرد: اما عدهای نیز از این آزمون جا ماندهاند که قرار است در آینده نزدیک، آزمون مجددی برای این افراد برگزار شده تا این افراد نیز در پروسه استخدام قرار بگیرند.
بیشتر بخوانید: ارجاع طرحی درباره توسعه آموزش در مناطق محروم به کمیته آموزش و پرورش
وی شرایط شرکت در این آزمون را اینگونه توضیح داد: آموزش دهندگان متقاضی شرکت در آزمون، بایستی قبل از سال ۹۲، دو دوره مستمر آموزشی برای حداقل ۲ نفر را گذرانده باشند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسانرضوی در خصوص آموزش دهندگان قبل از سال ۹۲ نیز گفت: تمام افراد مشمول شرایط در آموزش و پرورش بهکار گرفته میشوند و در غیر این صورت با این سوادآموزان قطع همکاری میشود.
وی بیان کرد: بسیاری از آموزش دهندگان ما از قبل از سال ۹۲ تاکنون فعال بوده و عدهای نیز در سال ۹۸ جذب این ارگان شدند و در حال حاضر مشغول به کار هستند.
اسدی در پاسخ به پرسش خبرنگار کلام تازه مبنی بر وضعیت سواد آموزان نهضتی با مدرک لیسانس و فوق لیسانس پاسخ داد: این یک ادعای نادرست بوده و طبق قانون مجلس، تا قبل از سال ۹۲ تمام آموزش دهندگان با حداقل مدرک فوق دیپلم جذب آموزش و پرورش شدند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسانرضوی فرآیند استخدام را اینگونه تشریح کرد: یک پرونده در شهرستان تشکیل شده و این فرم استخدام با امضا ۶ نفر (از رییس اداره تا کارشناس سواد آموزی در شهرستان) سوابق و مدارک متقاضی را بررسی کرده و درصورت تایید به مرکز استان ارجاع میدهند.
کلام تازه را در اینستاگرام دنبال کنید
اسدی ادامه داد: در مشهد از رییس کل اداره آموزش و پرورش تا رییس اداره نهضت سوادآموزی با بررسی مجدد، در صورت تایید، با ۶ امضای دیگر به آن وجه قانونی میدهند.
وی تاکید کرد: این پروندهها پس از تایید نهایی به نهضت سوادآموزی کشور ارجاع داده شده و ۶ کارشناس در مرکزیت کشور اگر این مدارک و سوابق افراد مذکور را تایید کنند این افراد برای شرکت در آزمون به ما معرفی میشوند.
اسدی با اشاره به آموزش دهندگان فعال جا مانده از آزمون بعد از سال ۹۲ تشریح کرد: بخشنامه مجلس مشمول این افراد نشده و قانون هنوز مجوزی برای جذب این افراد به ما نداده است و باید منتظر بمانیم که شاید مجلس، قانونی برای جذب این افراد را تصویب کند.