با غنیسازی ۲۰درصد قابلیت «فرار هستهای» ایجاد میشود
- شناسه خبر: 13245
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۶ دی ۱۳۹۹ ساعت ۷:۲۸
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
کلام تازه | امام جمعه چناران در خطبههای نماز جمعه این هفته گفت:همه میدانند کشوری که به غنیسازی ۲۰درصد دست پیدا میکند قابلیت فرار هستهای یا رسیدن به غنیسازی صنعتی که مرز ساخت سلاح است را دارد.
حجت الاسلام تاجی امام جمعه شهرستان چناران با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و با اشاره به نقش ایشان در مبارزه با جریان انحرافی گفت: یکی از بخشهای مهم مبارزات حضرت زهرا(س) مبارزه با خواص بود. خواصی که نقش مهم و تعیین کننده در جامعه اسلامی داشتند. از اینرو بخش دیگری از مبارزات حضرت در جهت روشنگری خواص، و به چالش کشاندن اقدامات صورت گرفته توسط آنها بود.
مظفرتاجی بیان کرد: دخترگرامی رسول خدا(ص)میدید که با خروج رهبری از محور حقیقت و حق، چه بسا ممکن است امور مهم دیگر نیز دچار آفت شود و هرگونه ساکت ماندن، نوعی مهر تایید بر کارهای ناروا باشد و یا حتی برای همیشه کار قانونی جلوه داده شود و نشانی بر حقانیت مدعیان خلافت تلقی گردد.
تاجی در ادامه با اشاره به اینکه آن چیزی که بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) در جامعه در موضوع خواص رخ داد، دو بعد داشت اظهار کرد: یک بعد آن گروه اقلیت در سقیفه آینده جهان اسلام را رقمزدند و بعد دیگر، تساهل و تسامح اکثریت جامعه اعم از انصار و مهاجرین که یا سکوتکردن، یا کنارهگیری کردن و یا از گروه سقیفه در جناح بندیهای سیاسی حمایت و طرفداری کردند که نتیجهاش آن شد که خاندان اهل بیت(ع) از حقوق سیاسی و اجتماعی خودشان محروم گردیدند در حالی که اگر در صحنه فعال بودند، مطمئنا امری دیگر اتفاق میافتاد.
وی عنوان کرد: از اینرو حضرت زهرا(س) آنان را توبیخ کرده، مورد سرزنش و ملامتهای آشکار قرار داد و بدین وسیله حجیت اجماع خواص اصحاب در بیعت را از بین برد. حضرت با این اقدام، اندیشه عدالت صحابه را باطل اعلام نمود و اجماع اهل حل و عقد را در تشخیص حق و باطل نادرست شمرد. اگر اندیشه عدالت صحابه و حجیت و اجماع اهل حل و عقد تثبیت میشد، اثبات حقانیت علی(ع) و عدم مشروعیت خلفای مستقر بسیار دشوار بود.
او با بیان اینکه از نگاه فاطمه(س) اگر اصحاب سهل انگار، کاهلی را کنار نهاده و بهطور جدی در برابر انحرافها ایستادگی میکردند گفت: مشکلات برطرف میشد و امور طبق روال صحیح جریان مییافت. مبارزهای که ریحانه نبی در حسّاسترین دوران آغاز کرد، از زمان آغازین انحراف جامعه پس از رحلت نبی اکرم (ص) به عنوان مهمترین و محوریترین حرکت سیاسی جامعه محسوب میشد. هنگامی که او تعدّی غاصبان خلافت را به حریم ولایت و امامت دید، با تمام قوا و با روشهای خود، برای دفاع از این حریم وارد عرصه فعالیتهای سیاسی شد و در طول ۷۵ روز (و به قولی ۹۵ روز) همچون پروانه وجود خویش را برای تثبیت امامت، فدای ولایت کرد.
وی ادامه داد گفت: حضرت زهرا(س)، که در بطن مسائل سیاسی جامعه و بحرانها رشد کرده و تربیت یافته بود و رسالت دفاع از حق و حقیقت را بر عهده داشت، با بصیرت و آگاهی عمیق نسبت به توطئهای که مسیر امامت را منحرف ساخته بود، هشیارانه وارد عرصه جامعه شد و به صورت یک سیاستمدار آگاه و مدافع حریم امامت، در صحنه جامعه حضور جدّی و فعال یافت و رهبری دفاع از امامت را برعهده گرفت.
بیشتر بخوانید: در حوادث اخیر آمریکا، دنیا پیکره عریان دموکراسی غرب را از نزدیک مشاهده کرد
خطیب جمعه چناران با بیان به اینکه انقلاب اسلامی ایران در استمرار و راستای انقلاب رسول الله است به خطراتی که انقلاب اسلامی را تهدید میکند از جمله خطر نفوذ و انحراف اشاره کرد افزود: نفوذ و استحاله، شیوه و روشی برای براندازی نظامهای مستحکم با پشتوانههای اعتقادی و مردمی است. دشمنان در تجزیه و تحلیل علل ناکامیهای خود در رویارویی با جمهوری اسلامی، دریافتند که سه مانع اصلی بر سر راه تحقق اهداف آنها در ایران وجود دارد که عبارتند از: یکم: حاکمیت فرهنگ و ارزشهای دینی و اسلامی دوم: نظام سیاسی مبتنی بر دین با محوریت ولایت فقیه سوم: پشتوانه های مردمی انقلاب اسلامی و حکومت دینی
مظفر تاجی افزود: دشمنان انقلاب و در رأس آنها آمریکاییها و صهیونیستها، به این جمعبندی رسیدهاند که تنها راه برداشتن این موانع از سر راه، اتخاذ راهبرد نفوذ و استحاله است.
اگر آمریکا وارد جنگ علیه ایران شود، رژیم اسرائیل توسط دههاهزار موشک محاصره شده است که ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل توان مقابله با دههاهزار موشک را ندارد، بنابر این در معرض خطر قرار خواهد گرفت و گزینهای جز واکنشی با همان قدرت ندارد. جنگی با توان هجومی بالا در کنار قدرت دفاعی صفر.
اهداف جریانهای نفوذی
امام جمعه چناران گفت: دشمنان با استفاده از جریانات نفوذی به دنبال استحاله انقلاب بوده و مشخصاً چهار هدف اهداف را دنبال میکنند:
اولین: مقابله با ارزشهای اسلامی و انقلابی و از بین بردن نقاط قوت فرهنگی انقلاب اسلامی است.
دومین: ایجاد تغییر در باورها، اعتقادات و ارزشهای جامعه برای جداسازی تدریجی مردم از نظام اسلامی است.
سومین: تضعیف روحیه حماسی، جهادی و شهادتطلبی در مردم و ایجاد بسترهای مناسب برای فاصلهگرفتن از اصول و آرمانها انقلابی- اسلامی میباشد.
چهارمین: بیاعتمادسازی در جامعه نسبت به ولایت فقیه به عنوان ستون اصلی نظام است.
وی ادامه داد گفت: در طول بیش از ۴۰ سال گذشته، یکی از خطرات جدی که انقلاباسلامی را تهدید کرده، خطر نفوذیهایی بوده که قصد داشتند انقلاب را از درون متلاشی کنند و به بیراهه بکشانند.
خطیب جمعه چناران با اشاره به نشانههای ناتوانی آمریکا از راهاندازی جنگ در منطقه و ایران گفت: منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) یک منبع اقتصادی جهانی و یک دالان تجاری دریایی و زمینی میان آسیا و غرب است که در صورت حمله آمریکا به منطقه بسیاری از کشورهایی که هم پیمان آمریکا هستند متحمل ضرر خواهند شد.
حجتالاسلام تاجی ادامه داد: اگر آمریکا وارد جنگ علیه ایران شود، رژیم اسرائیل توسط دههاهزار موشک محاصره شده است که ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل توان مقابله با دههاهزار موشک را ندارد، بنابر این در معرض خطر قرار خواهد گرفت و گزینهای جز واکنشی با همان قدرت ندارد. جنگی با توان هجومی بالا در کنار قدرت دفاعی صفر.
وی افزود: در صورت ایجاد جنگ در منطقه از سوی آمریکا کشورهای سرمایهگذار در منطقه و کشورهای برجهای شیشهای عظیم با اولین موشک بالستیک سقوط خواهند کرد. امارات متحده عربی و بحرین ازجمله کشورهایی هستند که متحمل ضرر خواهند شد و صادرات و واردات نان آنها متوقف میشود؛ زیرا آنها کشورهای غیر زراعی هستند که ۹۹درصد مواد غذایی را از خلال واردات تأمین میکنند.
کلام تازه را در اینستاگرام دنبال کنید
امام جمعه چناران با اشاره به اینکه آمریکا بهدلیل ترس از دستدادن موقعیت قطر دست به حملهای علیه منطقه نخواهدزد بیان کرد: چراکه کشور کوچک قطر که توسط چهار کشور عربی محاصره شده، از نظر جغرافیایی دارای ذخایر عظیم نفت و گاز است و یکی از کشورهایی است که منابع انرژی جهان را تأمین میکند و قراردادهای عظیمی با کشورهای آسیایی و اروپایی دارد، بنابراین خسارت قطر بهمنزله خسارت کشورهای آسیایی و اروپایی دیگر است.
مظفر تاجی عنوان کرد: دادههای زیادی مبنی بر ضعف و ناتوانی آمریکا در جنگافروزی در منطقه وجود دارد؛ اما آنچیزی که مانع ابتکار عمل آمریکا میشود وضعیت تعادل ایجاد شده توسط جمهوری اسلامی است، استراتژیی که محور آن اعتقاد و جهاد است.
وی با اشاره به تبیین فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی درباره اهمیت غنیسازی ۲۰ درصد و حرکت ایران به سمت آن و نیز نگرانی دشمن، گفت: موضوع دست پیدا کردن ایران به توانایی غنیسازی اورانیوم ۲۰ درصد، به سال ۸۷ باز میگردد. آن زمان که راکتور تحقیقاتی تهران که مصرف صرفاً تحقیقاتی و پزشکی داشت و ایزوتوپهای دارویی تولید میکرد با بحران اتمام «سوخت» مواجه شده بود.
خطیب جمعه چناران افزود: خرید سوخت برای راکتورهای تحقیقاتی، فرآیند پیچیده و مشکلی نبود حتی ایران در بحبوحه جنگ با عراق توانست سوخت مورد نیاز خود را وارد کند تا اینکه در سال ۱۳۸۷ پس از اعلام نیاز ایران به آرژانتین برای دریافت اورانیوم ۲۰ درصد با مداخله آمریکا، این کشور از در اختیار گذاشتن اورانیوم خودداری کرد.
مظفرتاجی در ادامه گفت: غنیسازی ۲۰ درصدی، ایران را جزو صادرکنندگان آن قرار میداد و ایران برمبنای اختیاراتی که ان.پی.تی میداد از این پس میتوانست از راه فروش اورانیوم، درآمد سرشاری را کسب کند که به شرط روند درست آن، چند برابر نفت میتوانست برای ما درآمد کسب کند. چنانچه آرژانتین در اواخر دهه ۶۰ شمسی مبلغ ۵ میلیون دلار در ازای ۱۰۰ کیلوگرم اورانیوم، از ما دریافت کرد.
وی افزود: غنیسازی ۲۰درصدی مرز دستیابی به درصد بیشتر است. یعنی کشوری که به غنیسازی ۲۰ درصدی دست یابد رسیدن به درصدهای بالاتر برای او بسیار راحت خواهد بود. بهعنوان مثال ما برای سوخت کشتیهای غول پیکر و زیردریاییها نیاز به اورانیوم ۴۵ تا ۵۰درصد داریم، با غنیسازی ۲۰ درصد در این عرصهها نیز خودکفا شویم.
حجتالاسلام تاجی در پایان گفت: با غنیسازی ۲۰ درصد قابلیت «فرار هستهای» ایجاد میشود. همه میدانند کشوری که به غنیسازی ۲۰ درصد دست پیدا میکند قابلیت فرار هستهای یا رسیدن به غنیسازی صنعتی که مرز ساخت سلاح است را دارد. اگرچه برمبنای فتوای مسلّم رهبر انقلاب اسلامی این عمل حرام است و منطقه ممنوعه نظام محسوب میشود اما غنیسازی ۲۰ درصدی نوعی رعب و وحشت و بازدارندگی را در ذهن دشمن جای داده و محاسبات او را جهت میدهد. بنابراین غنیسازی ۲۰درصدی علاوه بر فواید دارویی و صنعتی و درآمدزایی، جنبه بازدارندگی دفاعی نیز دارد.