۴۳۶۰ پلاک طلا با وزن غیراستاندارد در مشهد جمعآوری شد
- شناسه خبر: 51808
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۶ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۳۵
- منبع: ایرنا
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه

به گزارش کلام تازه به نقل از ایرنا، حامد محمدی افزود: این پلاکهای طلا در وزنهای مختلف در پی اجرای گشت مشترک با حضور بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه طلا و جواهر و کارشناسان اداره کل استاندارد خراسان رضوی، طی ماه گذشته از فروشگاههای عرضه طلا کشف شده است.
وی بیان کرد: عیار پلاکهای طلای یاد شده درست بود اما وزن واقعی پلاک با وزن الصاق شده روی بستهبندی یا همان «پلمب» همخوانی نداشت.
مدیر کل استاندارد خراسان رضوی ادامه داد: پلاکهای یاد شده از سه فروشگاه به دلیل کمفروشی جمع آوری و توقیف شد.
محمدی افزود: به تازگی پس از طی مراحل قانونی و با حکم تعزیرات حکومتی، پلاکهای طلای مذکور قیچی و طلای آن ذوب و از شکل پلاک خارج شد.
هزار و ۶۷ قلم کالا و خدمات در کشور مشمول استاندارد اجباری است و هم اکنون هزار و ۹۵۳ واحد تولیدی و خدماتی در خراسان رضوی پروانه استاندارد دارند.












