کارگاه آموزشی ویژه کیفیت نوع نان جهت نانوایان شهرستانهای چناران و گلبهار برگزارشد
- شناسه خبر: 28488
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۴۸
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
به گزارش کلام تازه، این کارگاه آموزشی با بهره گیری از اساتید اداره فنی و حرفه ای لذا در تاریخ چهاردهم تیرماه و با همکاری اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان در سالن جلسات اداره جهاد کشاورزی شهرستان چناران برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی که استقبال خوبی از سوی نانوایان صورت گرفت در ابتدا کارشناس مرکز بهداشت شهرستان چناران به موارد مرتبط با رعایت اصول بهداشتی پخت نان و شرایط استفاده از خمیر مایه و شرایط نگهداری آن عنوان نمود.
در ادامه دکتر جابری از اساتید اداره فنی و حرفه ای شهرستان به بیان مطالبی کاربردی در خصوص چگونگی و نحوه پخت نان با کیفیت مطلوب پرداخت که مورد توجه نانوایان قرار گرفت.
با چناران تازه بی خبر نمی مانید
شایان ذکر است محمدرضا مقدم رییس اداره صمت به همراه جواد علی محمدی نایب رییس اتاق اصناف از این کارگاه بازدید کردند. مقدم در حاشیه این کارگاه بیان کرد: این کارگاه در راستای بهبود وضعیت بهداشت و کیفیت نانوایی ها و ارتقاء سطح سلامت مردم شهرستان برگزار شد
.وی در ادامه افزود: در این راستا کلیه ضوابط و مقررات بهداشتی مربوط به نانواییها و مضرات استفاده از جوش شیرین توسط کارشناس بهداشت محیط و کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان عنوان و آموزشهای لازم در خصوص رعایت موارد بهداشتی ارائه شد.