چیزی که شیرینی مجلس جدید را نابود می کند، سخنان اختلافانگیز و ستیزهگریهای دشمن پسند است
- شناسه خبر: 40835
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۳۲
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
حجت الاسلام مظفر تاجی در خطبه های نماز جمعه چناران با اشاره به برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند گفت: دشمنان تابلودار و شناخته شده اسلام و انقلاب از یک سال قبل تبلیغات گسترده و پر حجمی را با هدف مایوس کردن مردم از انتخابات و بیاثر بودن آن، آغاز کرده و تمامی رسانههای تحت مدیریت خود را در این عرصه به کار گرفته بودند. مظفر تاجی افزود: علاوه بر دهها رسانه رسمی وابسته به دولتهای آمریکا و اروپا، صدها شبکه تلویزیون ماهوارهای و هزاران کانال در فضای مجازی و برخی از سایتها و روزنامههای زنجیرهای نیز ماموریت مایوس کردن مردم از انتخابات و تشویق آنها به خودداری از حضور در پای صندوقهای رأی را برعهده داشتند.
تاجی ادامه داد: انتخابات برخلاف تبلیغات گسترده و هجوم پرحجم دشمنان بیرونی و پادوهای داخلی آنها، با حضوری پرشور و برخاسته از شعور مردم برگزار شد، بدیهی است که نمیتوان تبلیغات گسترده و یکساله دشمنان بیرونی و دنبالههای داخلی آنها را نادیده گرفت و از دیگر سوی برخی از مشکلات اقتصادی و معیشتی نیز اگرچه مانع حضور حماسی مردم نشدند ولی در مجموع کارکرد ویژه خود را داشتند.
وی افزود: در این میان و با وجود اینهمه دشمنیها و برخی نارساییها، حضور چشمگیر مردم در انتخابات را بیتردید باید حضوری حماسی و «جهاد فیسبیلالله» دانست و این انتخابات با تمام فراز و نشیبها به پایان رسید ولی ۱۱ اسفندماه درسهای فراوانی را برای جریانات سیاسی به ارمغان آورد.
خطیب جمعه چناران تشریح کرد: اولین درس را می توان این انتخابات را که شکست چندینباره کمپین تحریم صندوقهای رای بود و انتخابات اخیر با شدت بسیار بیشتری از سوی اتحاد براندازان، سیاسیون غافل، مدعیان اصلاحات، نظام سلطه و امپراتوری عظیم رسانهای آن پمپاژ میشد را نام برد.
حجت الاسلام مظفر تاجی ادامه داد: و دومین درس نیز این میباشد که مردم در این انتخابات نه با تکیه صرف بر لیست انتخاباتی بلکه با نگاهی دقیق و کنکاش و گزینش هوشمندانه از میان فهرستهای انتخاباتی منتخبان خود را بر گزیدند.
مظفر تاجی افزود: سومین درس در این انتخابات، چهرههای جوان بیشتری به مجلس راه پیدا کردند، این واقعیت در کنار اینکه انتخابات همراه با مشارکت خوب رایاولیها برگزار شد، نشانگر لزوم توجه به دغدغهها و دیدگاههای نسل جوان است، بود.تاجی ادامه داد: این موضوع هنگامی نمایانتر میگردد که در زمان تبلیغات انتخاباتی نیز نامزدهایی که تاکید بیشتری بر مسائل حوزه جوانان داشتند از اقبال ویژهتری برخوردار بودند.
وی افزود: چهارمین درس این انتخابات هم این بود که جمهوری اسلامی گرچه طی ۴ سال گذشته تحت شدیدترین فشارهای اقتصادی غرب، جنگ عظیم تبلیغاتی دشمن، ناکارآمدیهای دولت سابق و مشکلات عدیده دیگر قرار داشت اما ملت ایران با مشارکت خود نشان دادند که نظام را از خود و خود را از نظام دانسته و به همه توطئههایی که در این برهه خطیر، کشورمان را تهدید میکرد مشتی دندانشکن وارد کردند.
امام جمعه چناران خاطر نشان کرد: انتخابات اخیر را باید چندوجهی دید و از چند زاویه به آن نگریست بر همین اساس مسائلی از جمله «شکست پروژه تحریم انتخابات»، «جنگ ترکیبی»، «مقایسه میزان مشارکت با کشورهای دیگر»، «میزان مشارکت مردم در ادوار مجلس» و «میراث نامطلوب دولت مدعی اصلاحات» همگی در یک پازل قابل تعریف است.
حجت الاسلام مظفر تاجی ادامه داد: فارغ از همه این مسائل، یک انتخابات پرشور دیگر هم در کارنامه جمهوری اسلامی ایران ثبت و ضبط شد پیروز این میدان، مردم ایران و جمهوریاسلامی ایران بود و دشمنان ملت ایران نیز بازندههای اصلی آن بودند انتخابات ۱۴۰۲ یکبار دیگر سیلی محکمی بر گوش دشمن نواخت.
مظفر تاجی افزود: انتخابات یازدهم اسفندماه برای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، نمایشگاه شکست تحریم انتخابات و جنگ رسانهای سنگین دشمن در یکسال اخیر بود که چهار راهبرد “امنیت” و “سلامت” و” رقابت” را به شکل مطلوب داشت و راهبرد مشارکت نیز به شکل مقبول محقق شد. این انتخابات البته پیامها و آموزهها و عبرتهایی نیز در پی داشت که باید بدان توجه گردد تا در ادوار آینده شاهد تحقق مشارکت حداکثری و فراگیر باشیم.تاجی با اشاره به تذکرات زودهنگام رهبر انقلاب، به مجلسی که هنوز تشکیل نشده و حتی، هنوز برای تکمیل، نیازمند دوره دوم انتخابات است، گفت: در این چند روزه در فضای سیاسی کشور چه گذشته که رهبرمعظم انقلاب به صراحت و شفافیت نسبت به این مجموعه اقدامات تذکر می دهند و می فرمایند « آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند، سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختن ها و ستیزهگری های دشمن پسند است این شیرینی مجلس جدید را این جور چیزها از بین می برد». امام جمعه چناران تصریح کرد: چه کسانی مخاطب این سخنان هستند که رهبرمعظم انقلاب رفتار آنها را مصداق «ستیزه گری های دشمن پسند» مینامند و آنها را مصداق «تلخ شدن کام ملت» توصیف میکنند «اگر چنانچه این مراعات را نکنند اولین اثرش این است که کام ملت تلخ میشود، فضای سیاسی کشور فضای تلخی میشود در حالیکه فضای سیاسی با انتخابات و تشکیل مجلس جدید و آمدن افراد جدید و اینها یک فضای با طراوتی است قهراً، این از بین می رود». حجت الاسلام مظفر تاجی تاکید کرد: منتخبان جدید مجلس بدانند که مردم و رای دهندگان در انتظار گره گشایی از امور خود هستند نه جار و جنجال بیهوده که جز ناامیدی حاصلی ندارد از همین رو رهبر معظم انقلاب، دعوا و ستیزه را مغایر با وظایف مجلس آینده عنوان می کنند:« اثر بعد هم این است که مجلس از کارایی میافتد یعنی وقتی که مجلس شورای اسلامی دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبههبندی گوناگون اینجوری شد از کار اصلی خودش باز میماند بطور طبیعی دستهبندیها و کشمکشها مانع میشود از اینکه اینها به کارشان برسند.»
مظفر تاجی با اشاره به سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان حضرت امام (ره) و روز ایثار و شهادت گفت: فرهنگ ايثار و شهادت، به عنوان يك فرهنگ متعالی در زمره عالیترين مفاهيم الهی و نتيجه والاترين ارزشهايی میباشند كه يك انسان متعهد میتواند به آن مقام دست يابد. تاجی ادامه داد: اين مفاهيم اثر گذار و حركتآفرين قادرند تا فضاي يك جامعه را بصورت گسترده تحت تأثير قرار دهند و والاترين بركات را براي آن به همراه داشته باشند اما شناساندن، ترویج و تقویت ارزشهای فرهنگ ایثار و شهادت برای جامعه و بخصوص نسلهای کنونی یکی از مهمترین و اساسترین وظیفه مسئولین، رسانههای جمعی و نهادهای فرهنگی و اجتماعی میباشد.
وی افزود: درقرن حاضر، که دشمنان اسلام تمام سعی و تلاش خویش را برای بی اهمیت کردن و کم فروغ تر کردن ارزشهای ایثار و شهادت درمیان جوامع به خصوص نسل جوانان به کار بسته اند، میتوانیم با فرهنگ ایثار و شهادت در مقابل هجمههای فرهنگی اونها بایستیم.
خطیب جمعه چناران گفت: بنابراین ترویج ، تقویت، تبین و تعریف فرهنگ و ایثار و شهادت مانند دیگر مفاهیم مثل مفاهیم اقتصادی، تربیتی، سیاسی و… امری ضروری و لازم می باشد، دستاوردهای دیرین تاریخ اسلام، مبین این واقعیت است که فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان کارآمدترین عنصر فرهنگی در تاثیر بر فرآیندها و پدیده های اجتماعی تلقی می شود.
فرمانده قرارگاه فرهنگی شهرستان چناران با اشاره به روز راهیان نور گفت: ایجاد ارتباط عمیق بین نسل سوم و چهارم با نسل های اول و دوم انقلاب امری بسیار مهم و حیاتی برای استمرار نظام است، فکر و نظام اسلامی وقتی مستمر می گردد که آرمان هایی که نسل های اول انقلاب داشتند نیز به شکلی به نسل های حاضر منتقل شود.
حجت الاسلام مظفر تاجی ادامه داد: یکی از این آرمان ها، ایثار جان در راه خداست که نسل جوان آن را به شکلی در این سرزمین ها ی نور لمس می کند تا بتواند به شکل عملی در راه دفاع از حریم اسلام جانفشانی کند.
مظفر تاجی افزود: راهیان نور مهم است چرا که سر دادن شعار مظلومیت است، مظلومیت ملت ایران را جایی نمی توان نشان داد مگر در مناطق عملیاتی، راهیان نور مکانی بسیار مقدس برای بیان حقایق و واقعیات جنگ و ظلم دشمنان است.
تاجی با اشاره به موضوع غزه با طرح این سوال که رژیم صهیونیستی در توافق آتش بس به دنبال چیست، گفت: رژیم صهیونیستی بعد از گذشت یک هفته از مذاکرات پاریس ۲، همچنان در حال مانع تراشی در مذاکرات فنی قاهره و دوحه است.
وی بیان کرد: علیرغم نرمش حماس، قطر و مصر در بسیاری از جزئیات اما اسرائیل عملا به دنبال اهداف شوم خود که عبارت است از آزادی ۴۰ اسیر صهیونیستی، آزادی ۴۰۰ زندانی فلسطینی بدون آزادی زندانیان اصلی، آتشبس شش هفتهای برای جلوگیری از انتفاضه ماه رمضان، حفظ مناطق کلیدی، عدم اجازه بازگشت آوارگان به شمال، خرید زمان برای حمله به رفح، افزایش ورود کمکها با هدف بهبود تصویر خود، سرد کردن سلاح مقاومت در لبنان میباشد.
خطیب جمعه چناران با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان گفت: ماه مبارک رمضان ماه روزه و ضیافت الهی و ماه نزول قرآن فرا رسید ماهی که بندگان الهی یک ماه با روزه و اعمال عبادی و راز و نیاز به خداوند نزدیک میشوند ماهی که خداوند دعوت نموده تا بندگان سر سفرهاش به روزه و عبادت بپردازند، ماهی که خداوند دعوت کرده و ثواب و اجر و مزد ویژه هم به بندگان عطا میفرماید.
حجت الاسلام مظفر تاجی گفت: این ماه در روایات اسلامی ماه خدا و میهمانی امت پیامبر اکرم(ص) خوانده شده و خداوند متعال از بندگان خود در این ماه در نهایت کرامت و مهربانی پذیرایی میکند ماه مبارک رمضان به جهت نزول قرآن کریم در آن و ویژگیهای منحصر به فردی که دارد در میان ماههای سال قمری برترین است؛ قرآن کریم میفرماید، ماه رمضان ماهی است که قرآن برای هدایت انسانها در آن نازل شده است.
مظفر تاجی در پایان بیان کرد: مومنان با حلول این ماه با شور و اشتیاق و دادن اطعام و افطاری به نیازمندان، شب زنده داری و عبادت، تلاوت قرآن، دعا، استغفار، دادن صدقه، روزهداری و…روح و جان خود را از سرچشمه فیض الهی سیراب میکنند.