چناران به عنوان مهد ورزشهای سنگین در ایران، به موفقیتهای بینظیری دست یافته است
- شناسه خبر: 44677
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۵۰
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: کلام تازه - حمیدرضا جعفری
فاطمه رجبی، در گفتوگوی اختصاصی با کلام تازه، از دستاوردهای چشمگیر ورزشکاران این شهرستان خبر داد و تشریح کرد: با توجه به عملکرد عالی ورزشکاران در سال گذشته خدا را شاکریم. در فعالیتهایی که در چناران داریم، بچهها بسیار خوب عمل کردند که از جمله یسنا رجبی و ریحانه صدیقی به ترتیب موفق به کسب نایب قهرمانی کشوری در رده نوجوانان شدند و نرگس حضرتی نیز در رده نونهالان به صورت چشمگیر ظاهر شد.
رجبی با اشاره به پذیرش روزافزون این رشته توسط خانوادهها، افزود: نه تنها آقایان، بلکه خانمها هم در این رشته که قبلاً بیشتر مردانه تلقی میشد، به سطح کشوری و ملی رسیدهاند. به عنوان مثال، در مسابقات اخیر، تیم آقایان در مسابقات کوروش برای مسابقات آسیایی قزاقستان انتخاب شدند و در حال حاضر هیچ محدودیت کمربندی در مسابقات نداریم و رقابتها بر اساس سن و وزن انجام میشود. همچنین با توجه به اینکه خانوادهها با این رشته کنار آمدهاند، بچهها هم با انگیزه بالا و جثه کوچک خود فوقالعاده در تلاش هستند و تمرین میکنند.
وی با بیان اینکه “استعدادهای جدید بسیاری در چناران وجود دارد” گفت: سال گذشته در رده نوجوانان کسب طلا و نقره کشور و مقام برنز کشور توسط خانم نرگس حضرتی و یسنا رجبی و امسال در نونهالان و نوجوانان کسب مدال نقره کشور را داشتیم که با پیشروی به این ترتیب در سال آینده قطعاً کسب طلای کشور را خواهیم داشت. امسال دخترانی همچون نرگس حضرتی، فاطمه حسنزاده، و زینب کبیری مقدم را برای استعدادیابی کل کشور معرفی کردهایم که توانستهاند جایگاه مهمی برای چناران کسب نمایند.
مربی ورزش جودو چناران و ملیپوش سابق تیم جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: چناران با داشتن نمایندگان متعدد، از جمله سه نماینده از چهار وزن استان خراسان رضوی، جایگاه بسیار مهمی در پیشرفت ورزشهای کشوری دارد و این موفقیتها نشان از تلاشهای پیوسته و استعدادهای برجسته جوانان چناران دارد که آینده روشنی را برای این منطقه در عرصه ورزش رقم میزند.
فاطمه رجبی تصریح کرد: دیدگاههای قدیمی نسبت به رشتههای ورزشی که به عنوان “رشته ورزشی مردانه” شناخته میشدند، در حال تغییر است و اکنون طرز فکرها به سمت برنامههای تمرینی حرفهای و رشد استعدادهای کودکان در حال تغییر است. ضمن قدردانی از حمایت خانوادهها، به ویژه پدرم و همسرم که خود قهرمان جودو میباشد و همچنین سرکار خانم دکتر بیدل به عنوان سرمربی تیم ملی که در کنار ما حضور داشته و حمایت ارزشمندی از تیم ما دارند، امیدوارم تیم جودو شهرستان در جایگاه بالاتری نسبت به امروز قرار بگیرد و همه تلاش میکنیم تا تمام افرادی که استعداد شهرستان محسوب میشوند به جایگاه قهرمانی دست پیدا کنند.
رجبی با اشاره به نگرانی برخی خانوادهها از احتمال آسیبهای ورزشی تشریح کرد: آسیب دیدگی در هر رشتهای امکانپذیر است و ورزشهای مختلف نظیر شنا یا والیبال نیز ممکن است منجر به آسیب شوند، اما باید به این موضوع توجه داشت که فعالیت ورزشی به رشد و توسعه کودکان کمک میکند.
وی ادامه داد: با توجه به موفقیتهای اخیر ورزشکاران چناران در مسابقات انتخابی آسیایی قزاقستان، نمایندگانی از چناران انتخاب شدهاند و سال گذشته خانمها زهرا صحراگرد، یلدا و راحله صدیقی، مهسا بایک، زهرا نباتیان، لیلا تقیزاده، فاطمه حسنزاده، نازنین کبیرمقدم، حدیث زارعی و نازنین محمدی و در سطح خردسالان فاطمه حسنی و زهرا حسنی در مسابقات استانی چندین مدال کسب کردند و هستی فیروزآبادی، سحر حسینی و زهرا نوروزی دارای مدال طلا میباشند و چناران در حال حاضر به جایی رسیده است که اگر انتخابی در خراسان انجام شود، کودکان چناران تقریباً نیمی از انتصابات در رشتههای مختلف را به خود اختصاص میدهند که این نشانگر پیشرفت قابل توجه دختران و پسران چنارانی میباشد.
مربی ورزش جودو چناران و ملیپوش سابق تیم جمهوری اسلامی ایران در پایان تأکید کرد: چناران به عنوان مهد ورزشهای سنگین در ایران، نه تنها در قسمت آقایان بلکه در بخش بانوان نیز به موفقیتهای بینظیری دست یافته است. امیدوارم در سالهای آینده شاهد درخشش بیشتر دختران چناران در عرصه ملی و بینالمللی باشیم.