ولایت مداری مردم شهرستان، زمینه مشارکت بالا در بازسازی عتبات عالیات
- شناسه خبر: 21732
- تاریخ و زمان ارسال: ۹ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۲۴
- نویسنده: کلام تازه - هدیه رجب نیا
کلام تازه | رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان چناران گفت: از سال ۸۹ تاکنون که مسئولیت ستاد بازسازی عتبات عالیات در شهرستان چناران را بر عهده داشتم ۱۲ پروژه احداثی یا بازسازی در عتبات عالیات به سرانجام رسیده که مشارکت بالای مردم شهرستان چناران در این پروژهها، نشان از ولایتمداری مردم خوب این شهرستان دارد.
حسین امامیراد در جلسه شورای اداری این شهرستان که روز گذشته با حضور اکبر پارسا، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خراسان رضوی، امام جمعه چناران و جمعی از اعضای شورای اداری با رعایت پروتکلهای بهداشتی در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد با اعلام این خبر افزود: براساس اعلام ستاد بازسازی عتبات عالیات جهت بازسازی، مرمت و طلاکاری گنبدهای مطهرامامین جوادین، سهم استان، حدود ۱۱ هزار خشت طلا بود که از این تعداد، سهم شهرستان چناران نیز ۲۰۰ خشت طلا تعیین شده بود و با توجه به اینکه قیمت هر خشت طلا در سال ۸۹، دویست و پنجاه هزار تومان بود با همراهی و مشارکت مردم، تعداد ۲۷۴ خشت طلا تهیه و به ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تحویل گردید.
امامیراد ادامه داد: از اقدامات دیگر انجام شده مشارکت در بازسازی و ترمیم ایوانهای حرمین امامین کاظمین و صحن مطهر حضرت زهرا (س) بود که مردم استان خراسان و شهرستان چناران با تعصب خاصی در آن مشارکت داشتند.
وی گفت: در حال حاضر نیز پروژه ساخت و احداث صحن مطهر حرم حضرت زینب (س) که پروژه بزرگ و فعالی می باشد در دستور کار قرار دارد که مردم ولایت دوست استان و شهرستان چناران نیز در این پروژه مشارکت بسیار خوبی داشتهاند.
این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: پس از انتخاب شدن بهعنوان نماینده مردم شهرستانهای چناران، طرقبه، شاندیز و گلبهار و مشغلههای موجود نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی و همچنین دغدغه مشارکت مردم در بازسازی عتبات عالیات، آقای علی اصغر محمدزاده را به عنوان جانشین و همچنین مسئول موکب چناران با همراهی همسر ایشان معرفی نمودیم تا با استفاده از توان این عزیزان و همچنین استفاده از ظرفیت نمایندگی بتوانیم گامهای موثر و مفیدتری در این خصوص برداریم.
کلام تازه را در تلگرام دنبال کنید
وی در ادامه به ذکر چند نمونه از فعالیتهای انجام گرفته توسط جانشین ستاد عتبات عالیات شهرستان چناران پرداخت و خاطر نشان کرد: در مدت زمان کمتر از ۳ ماهی که از معرفی آقای علی اصغر محمدزاده به عنوان جانشین ستاد میگذرد بالغ بر ۳۱ میلیون تومان نذورات نقدی، اعطای مبلغ ۲۴ میلیون تومان وام عتبات و جمع آوری طلا در قالب نذورات به مبلغ ۱۸ میلیون تومان از مردم، (به غیر از نذورات غیر نقدی که دریافت شده) از جمله فعالیتهای ایشان میباشد.
فرماندار چناران: در سطح شهرستان چیزی بنام بیکاری وجود ندارد.
فرماندار شهرستان چناران نیز گفت: در سطح شهرستان چیزی بنام بیکاری وجود ندارد، اگر بیکاری هم وجود داشته باشد دلیل آن متناسب نبودن بستر شغلی با تواناییها و هم چنین علاقه آن شخص به شغل خاصی می باشد که بستر آن در این شهرستان فراهم نیست.
حمید انصاری با اشاره به روز اخلاق و مهرورزی از الزامات رعایت این دو خصیصه در جامعه بشری گفت و افزود: اگر بر اساس این دو آموزه بزرگ دینی حرکت کنیم قطعا یک الگو در سطح جهانی خواهیم بود.
انصاری در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: با توجه به شرایط حال حاضر کشور، باید از تهدیدها، فرصت ساخته و بستر مناسب را برای تولید داخلی ایجاد کنیم.
وی شرایط را برای فعالیت تولیدکنندگان داخلی بسیار مناسب توصیف کرد و گفت: در گذشته بدنبال تشویق تولید کنندگان جهت فعالیت در شهرک صنعتی چناران بودیم تا با در اختیار گذاشتن زمین به تولید کننده، شاهد احداث کارخانجات و رونق بیشتر این شهرک صنعتی باشیم اما در حال حاضر با کمبود زمین مواجه هستیم بطوریکه تنها ۹۲ قطعه زمین جهت واگذاری در مقابل ۳۷۰ نفر متقاضی ثبت نام کرده در اختیار داریم که شاید ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر نیز موفق به ثبتنام نشده باشند.
کلام تازه را در اینستاگرام دنبال کنید
انصاری بیان کرد: با توجه به جلسات رفع موانع تولید و بازدیدهایی که بطور مکرر در روزهای سه شنبه از کارخانجات مستقر در شهرک صنعتی چناران داشتیم می توانیم این را با افتخار اعلام کنیم که در حال حاضر هیچ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک صنعتی تنها به صورت یک شیفت کاری فعالیت نداشته بلکه همه واحدها بلا استثنا در دوشیفت و حتی بعضا به صورت سه شیفت کاری در حال تولید و فعایت میباشند.
نماینده عالی دولت در شهرستان چناران از به صفر رسیدن نرخ بیکاری در سطح شهرستان خبر داد و گفت: در سطح شهرستان چیزی بنام بیکاری وجود ندارد، اگر بیکاری هم وجود داشته باشد دلیل آن متناسب نبودن بستر شغلی با تواناییها و هم چنین علاقه آن شخص به شغل خاصی می باشد که بستر آن در این شهرستان فراهم نیست.
حمید انصاری در ادامه گفت: انتظار فرمانداری از دستگاههای اجرایی، کمک به بخش خصوصی و حمایت از واحدهای تولیدی میباشد بطوریکه قوانین را منعطف کرده تا مشکلات واحدها حل شده و بتوانند تولیدات خود را در سطح کشور، حتی خارج از مرزها معرفی و صادر نمایند.
انصاری بر لزوم توجه بیشتر به پدافند غیرعامل و مدیریت بحران تاکید و افزود: انتظاری که از دستگاههای خدماترسان داریم این است که با اشراف برشرایط موجود، به صورت آماده باش برای مدیریت بحران در شرایط غیر قابل پیش بینی، بارندگی بوده و همچنین در سطح شهرستان چناران بحث پدافند جدی گرفته شود.
وی با توجه به شرایط ادارات موجود در شهرستان چناران خاطرنشان کرد: با تغییر و تحولی که در شهرستان و در دو اداره پست و مخابرات که دارای رتبه متوسط بودند ایجاد شد اکنون ادارهای زیر سطح متوسط در چناران نداشته و تمامی ادارات شهرستان، در سطح استان، دارای رتبه متوسط به بالا و خوبی می باشند.
وی در پایان اضافه کرد: در سفر استاندار سابق خراسان رضوی، مصوبات مفیدی به تصویب رسید که وظیفه دستگاههای ذیربط پیگیری و به نتیجه رساندن آن مصوبات میباشد.