میتوانیم شاهد ارتقای فرهنگ جامعه باشیم
- شناسه خبر: 9608
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۱۱
- نویسنده: کلام تازه - نگار دائمی
پایگاه خبری تحلیلی کلام تازه – نگار دائمی | روز گذشته نشست خبری رئیس آموزش و پرورش گلبهار با خبرنگاران با هدف پاسخگویی به سوالات والدین در رابطه با بازگشایی مدارس برگزار شد و حمیدرضا خمر به سوالات مطروحه خبرنگاران و ارسالی مردم پاسخ داد.
رئیس آموزش و پرورش گلبهار در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره هزینههای مدارس برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا گفت: اینکه اطلاعرسانی ما در سطح بسیار پایینی باشد مهم نیست، مهم آن است که تاثیرگذاری ما در جامعه بالا باشد. من دوست دارم که ما در حوزه مدیریتی خودمان و فعالان حوزه رسانه انسانهای موثری باشیم و بر روی بدنه اجتماع تاثیر داشته باشیم چرا که در این هنگام میتوانیم شاهد ارتقای فرهنگ جامعه باشیم.
حمیدرضا خمر افزود: مبالغی به عنوان سرانههای بهداشتی به ما داده شده که ما این مبالغ را بر اساس میزان دانشآموزان هر مدرسه، مدارس پرخطر و مدارس کمخطر به حساب مدارس واریز کردیم که بخشی از مبالغ تهیه امکانات بهداشتی برای مقابله با کرونا توسط ما و بخشی دیگر با کمک خانوادهها تامین شده است. در این شرایط سخت، شرکتهایی به مدارس معرفی شدند که وسایل بهداشتی را با کیفیت مناسب و قیمتی نسبتا پایینتر خریداری کنند.
وی در پاسخ به سوال تعیین تکلیف شهریههای مدارس غیردولتی گفت: ما دستور العملهای مربوط به این موضوع را به مدارس غیردولتی ابلاغ کردیم و آنها باید به این دستورالعملها عمل کنند. با توجه به اینکه در سال تحصیلی پیشین به بیماری کرونا برخوردیم، شهریه باید پرداخت میشد. اما به دلیل اینکه برنامههای فوق برنامهای برگزار نشده بود، هزینه این بخش به خانوادهها بازگردانده و این قانون در کل کشور اعمال شد. برای چند نفر از موسسین مدارس غیردولتی که مشکلاتی در اینباره داشتند، جلسه شورای نظارت برگزار کردیم و حتی به صورت مکتوب هم به آنها تذکر دادیم. هدف ما این است که قانون را درست و کامل اجرا کنیم و در این میان، بوجود آمدن برخی از نوسانات طبیعی است.
رئیس آموزش و پرورش گلبهار در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر تضمین سلامت دانشآموزان بیان کرد: هیچ تضمینی برای سلامت دانشآموزان وجود ندارد. اما سعی و تلاش ما بر این است که شرایط را به خوبی مدیریت کنیم تا دغدغه و نگرانی خانوادهها کمتر شود. حضور دانشآموزان در مدارس اجباری نیست. اگر خانوادهها خیلی استرس دارند، میتوانند مدتی فرزندشان را به مدرسه نفرستند تا زمانی که اعتماد لازم صورت بگیرد. چراکه نمیتوان این دو سه روز را ملاک عمل قرار داد و بهتر است چند هفتهای به حوزه آموزش و پرورش و مدارس فرصت داد تا پس از ثابت شدن دستورالعملها به انجام امور خود بپردازند. البته این دستورالعملها برای مقاطع مختلف متفاوت است.
حمیدرضاخمر درباره سرویس ایاب ذهاب دانشآموزان اذهان داشت: در رابطه با سرویسهای دانشآموزان، کارگروهی تشکیل و قرار بر این شد که شرکتهای حمل و نقل با ما همکاری داشته باشند، ولی برای اینکه ابتدای شروع کار مدارس برای خانوادهها شرایطی سخت و اضطرابزا است قرار شد چند روز ابتدای سال تحصیلی، خانودهها مسئول جا به جایی فرزندانشان باشند تا در اولین فرصت با تلاش مدیران و مسئولین حوزه حمل و نقل شهری، سرویسها را مدیریت کنیم که در این زمینه دوستانمان در شهرداری این قول را به ما دادهاند که همچون سال گذشته در دو نوبت صبح و عصر، اتوبوس ویژه جهت سرویسدهی به دانشآموزان در مسیرهای مساکن مهر داشته باشیم.
وی در خصوص استفاده از امکانات فضای مجازی و مدرسه تلویزیونی گفت: سه شیوه تحصیل برای دانشآموزان وجود دارد : استفاده از کلاسهای حضوری، استفاده از فضای مجازی شاد و همچنین مدرسه تلویزیونی که هر دانشآموز میتواند به هر طریق از هر کدام استفاده کنند. تمام تلاشها بر این است تا با ارتقا هر یک از این قسمتها، تمام دانشآموزان به طور یکسان و برابر از حداکثر امکانات بهره ببرند. از مردم میخواهم از شایعه پراکنی خودداری کرده و اخبار را از رسانههای معتبر آموزش و پرورش و مدرسه مربوطه پیگیری کنند.