عزم جدی دولت در تحقق شعار سال و بهبود اقتصاد
- شناسه خبر: 38246
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۲
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: کلام تازه - فاطمه محمدیان
حسین امامی راد در گفتگوی اختصاصی با “کلام تازه” ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت بیان داشت: مقام معظم رهبری در جلسهای که بهمناسبت هفته دولت برگزار شد، اظهار داشتند که نهتنها از دولت سیزدهم حمایت بلکه تمجید میکنند و البته به ضعفهایی از جمله ضعف رسانه دولت در زمینه اطلاعرسانی راجع به خدمات انجامشده نیز اشاره داشتند.
وی افزود: نگاه رهبری نسبت به دولتها همواره حمایتی بوده و اگر اشکالی هم وجود داشته، موارد را گوشزد کردهاند اما برای دولت سیزدهم دو جمله شاخص بیان نمودهاند که برای دولتهای قبل بکار نرفته است، یکی بعد از برگزاری انتخابات سیزدهم که فرمودند مردم از این انتخاب خیر ببینند که در حالحاضر بخشی از آن محقق شده و آن مهار ویروس نامبارک کرونا و برگشت سلامت به جامعه بود.
وی ادامه داد: دولت با جدیت برای مهار ویروس کرونا تلاش کرد و برای ارتقای سلامت متحمل هزینه زیادی شد که قابلتقدیر است و نتیجه مثبت این اقدام در کمتر از یکسال کاملا در جامعه نمود پیدا کرد.
امامیراد “تمجید در کنار حمایت” را به عنوان دومین جمله شاخص رهبر معظم انقلاب در خصوص دولت عنوان کرد و اظهار داشت: بهنظر میرسد نخستین علت تمجید رهبری از دولت سیزدهم، امیدآفرینی واقعی در جامعه است و حضور رئیسجمهور طی دیدارهای عمومی و سفرهای استانی بین مردم، بارقه امیدی ایجاد کرده است و حتما این حضور صمیمی در مناطق مختلف به رفع مشکلات مردم کمک خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: چند سال است رهبری شعار سال را مرتبط با بحثهای اقتصادی انتخاب میکنند که نشان از اهمیت اقتصاد و معیشت دارد که حتی سال گذشته و در دوران پاندمی کرونا نیز تصور میشد محوریت شعار سال، سلامت باشد اما همچنان به اقتصاد ارتباط داشت که لازم است همه مسئولین به این مسئله اهتمام بورزند.
امامی راد ادامه داد: یکی دیگر از دلایل تمجید مقام معظم رهبری از دولت این است که دولت سیزدهم در راستای شعار سال گام برمیدارد و بازگشایی گرههای کور اقتصادی نظیر اقدام برای احیای هزاران واحد صنعتی و کارخانجات در جهت حمایت از تولید و اشتغال نمونهای از این عزم جدی است.
مبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه فرصت مناسبی برای بهبود اقتصاد کشور است
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به تاکید رهبری و ارائه راه حل بهبود مشکلات اقتصادی کشور در بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در کنار اقتصاد مقاومتی، عدم تکیه به اقتصاد تکمحصولی، اجتناب از خامفروشی نفت و حذف دلار از چرخه اقتصادی بر تبادلات و مراودات اقتصادی با کشورهای همسایه که جمعیتی بالغ بر500 میلیون نفر را دارند تاکید نمودند و این مقوله را فرصت مناسبی برای برونرفت از مشکلات اقتصادی و دور زدن تحریمها دانستند که در دولت پیشین عزم برای این مسئله وجود نداشت و صرفا تکیه به اروپا و آمریکا بود اما دولت سیزدهم این اقدام را شروع کرد.
وی افزود: مسلما نتیجهبخشی این تصمیم در ابتدا زمانبر است اما امید میرود بهزودی به حداقل زمان ممکن برسد زیرا سیاستی که این دولت در حوزه اقتصادی دنبال میکند، توسعه سیاست اقتصادی با همسایگان است و مطابق با نظر رهبری حتما برکات آن در حوزه اقتصادی و معیشتی نمود پیدا خواهدکرد.
امامی راد اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی با دولت برای تحقق این هدف همراستا است و لازم به یادآوری است که دولت همواره اعلام میدارد با هیچ کشوری در دنیا در حوزه اقتصادی مشکل ندارد اما اولویت، برقراری ارتباط اقتصادی با کشورهای همسایه و در گام بعدی کشورهای آسیایی مانند چین و هند است.
وی با اشاره به ضرورت حفظ عزت ایران و نفع دوجانبه در تبادلات اقتصادی افزود: البته تبادل اقتصادی با کشورهای اروپایی مشروط بر این است که اگر این کشورها وارد تبادلات اقتصادی با ایران شوند نباید بهدنبال دور زدن ایران باشند، حتما منافع دوجانبه باید محقق شود و عزت ایران نیز حفظ شود که با این سه شرط مشکلی برای مذاکره وجود ندارد.شناخت اقتدار ایران توسط عربستان به عادیسازی روابط کمک کرد
نماینده مردم چناران، طرقبه شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که مقام معظم رهبری موضوع ارتباطات و تبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه را در بیانیه گام دوم انقلاب در سال ۹۸ مطرح فرمودند ما حسابی روی عربستان سعودی باز نکرده بودیم ولی بعد از اغتشاشات سال گذشته که مقاومت و ایستادگی کردیم و علیرغم خسارتهایی که دیده شد پیروز میدان شدیم عربستان به اقتدار کشور پی برد.
امامیراد تصریح کرد: برقراری روابط با عربستان که بیشترین مرز آبی را با ایران دارد در کنار روابط با عراق بهعنوان همسایهای که بیشترین مرز زمینی را دارد به بهبود مبادلات اقتصادی و همچنین در زمینه امنیت و تقویت همکاریهای فرهنگی کمک شایانی میکند.