شکست شورای امنیت سازمان ملل در پایان دادن به مناقشات منطقهای
- شناسه خبر: 39260
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۴ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۵۶
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
به گزارش کلام تازه، حجتالاسلام مظفر تاجی با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و اشاره به اقدامات ایشان در مبارزه با جریان انحرافی گفت: جریان سقیفه و انحراف خلافت از مسیر اصلی و وحشتی که به وجود آورده بودند از یک طرف و سکوت خواص از سوی دیگر و مأمور به صبر بودن امیرمؤمنان علی (ع)، فتنه کوری بهوجود آورده بود تا آنجا که عدهای در تشخیص حق به شک افتاده بودند و اینجا بود که حرکات و سخنان حضرت زهرا (س) در این جوّ تاریک، راهگشا بود.
وی افزود: حضرت زهرا(س) با حمایتهای بیدریغ خود از حضرت علی (ع) و ایستادن در مقابل سران سقیفه به مردم نشان داد که راه راست و مستقیم کدام است.
امام جمعه شهرستان چناران با اشاره به قطعنامه شورای امنیت در رابطه با توقف حملات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و وتوی آن توسط آمریکا گفت: “قانون وتو” مصداق بارز قانون جنگل است، قانون ظالمانهای که بیش از ۷۰سال، درست در جایی که پای بازدارندگی اشغالگران و جنایتکاران به میان میآید، توسط اعضای پنچگانه و خصوصا آمریکا به کارگرفته میشود و عجیب اینکه در این سالها بیشترین سود را از این قانون نفرت برانگیز، رژیم جنایتکار و خبیث صهیونیستی برده است. نمونه اخیر در وتوی قطعنامه شورای امنیت برای آتش بس در غزه بود که بازتابهای فراوانی داشت.
وی ادامه داد: به نظر میرسد، شورای امنیت سازمان ملل در اجرای وظیفه اصلی خود یعنی حفظ صلح و امنیت بینالمللی و پایان دادن به مناقشات منطقهای با شکست مواجه شده است.
حجتالاسلام تاجی با اشاره به نقش و جایگاه ایران در نظم آینده جهانی گفت: دنیای فعلی آبستن حوادث و رویدادهای متعددی است.
تا چند سال پیش سخن گفتن از «خنثیسازی تحریم از طریق بازتعریف نقش ایران» امری دور از ذهن به نظر میرسید، اما رویدادهایی نظیر تقابل فزاینده اقتصادی چین و آمریکا و همچنین جنگ میان روسیه و اوکراین، تأییدکننده شکلگیری یک جهان جدید است.
وی با اشاره به رهاورد سفر رییس جمهور ایران به روسیه تصریح کرد: امروزه نظام بینالملل در شرایط گذار از تک قطبی به چندقطبی قرار دارد.
در دوران گذار بینالملل معمولا کشورها بر اساس نیازها، شرایط اقتصادی و سیاسی خودشان و نظمسازی یا الگوهای ایجادشده در طی دوران گذار نسبت به کنشها و واکنشهای بینالمللی عکسالعمل نشان میدهند.
وی ادامه داد: یکی از بزرگترین منافع مشترک ایران و روسیه در بعد مسائل بینالمللی به چالش کشیدن قدرت هژمونیک آمریکا در نظام بینالملل است.
در شرایطی که چین موضعی منفعلانه در قبال تحولات بینالمللی در پیش گرفته، موضعگیری و بازیگری فعال ایران و نقشآفرینیاش در کنار قدرتهای بزرگی مانند روسیه در دوران گذار میتواند بسیار مؤثر باشد.
امام جمعه شهرستان چناران با اشاره به هفته تحقیق و پژوهش و تبریک این روز به محققین و پژوهشگران گفت: دین اسلام اقیانوسی بیکران از دانایی و علوم مختلف را بر روی انسان میگشاید.
اهمیّتی که دین اسلام به اندیشه، علم آموزی و پژوهش داده است بسیار شایان توجه است.
کتابهای مذهبی از قرآن و نهج البلاغه گرفته تا سایر کتابهای حدیثی، سرشار از علوم مختلف و دانستنیهای گوناگون است و بر عهده دانشمندان اسلامی است که در این اقیانوس بیکران غوص کنند و مرواریدی از دانایی به قدر توان خود به جامعه اسلامی هدیه کنند.