شهردار چناران به سوالات شهروندان پاسخ داد
- شناسه خبر: 34181
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰:۴۴
- نویسنده: کلام تازه - مجتبی جعفری
شفاف سازی عملکرد مسئولین، بجز در موارد امنیتی و نظامی از مواردی است که بنظر نمیرسد نیازی به استدلال برای آن باشد. اصطلاح “اتاق شیشهای” که در اکثر مواقع سیاستمداران برای اشاره به شفاف بودن فرآیندهای تصمیمگیری به کار میبرند نیز از همین روست.
شفافسازی و حضور مسئولین در این “اتاق شیشهای” علاوه بر اینکه یکی از ابزارهای مکمل جلوگیری از فساد است میتواند نشانهای واضح از این امر باشد که مسئولین، مردم را جزیی از بدنه نظام دانسته و بصورت شفاف نسبت به اتفاقاتی که در جریان است آنان را مطلع میکنند.
بنابراین مسئول باید در اتاق شیشهای باشد و وظیفه رسانه است که با قرار دادن ذرهبین خود بر روی عملکرد آنان، تمام ابعاد این اتاق شیشهای را این قدر تمیز کند که شفافیت در عملکردشان موج بزند و در این راستا، کسی نیز حق ندارد با پنهان کاری، مردم را نامحرم بداند.
پیشبینی اعتبارات مصوب و تخصیص اعتبارات در شهرداری چناران چگونه است؟
در همه شهرداریهای کشور، بر اساس میزان توانمندیهای شهر و بر اساس ارتباطات موجود، سرفصلهای پروژهها، برنامههای آتی، در دست اقدام، نیمه تمام، خوابیده، قابل دفاع و تعدیل شده را در قالب بودجههای عمرانی، جاری، سنواتی و سایرمنابع تعریف کرده و طبق آن رقمی قابل تحقق را پیشبینی میکنیم. باید تلاش کنیم بودجه را عملیاتی کنیم چون هیچ منبع و درآمدی قابل اتکا، پویا، زایا و مستمر برای برداشت آنی و پرداخت دیون و بدهی نداریم.
اساس پروژهها بر مبنای کدینگی بوده که وزارت کشور در سامانه بودجه ابلاغ نموده و بر اساس آن تنظیم شده و شهرداریها کد بودجه خود را تعریف میکنند. پس از آن به دنبال دریافت وجه برای انجام پروژهها و پرداخت هستیم.
شهرداریها در ابتدا اعتبار مالی ندارند. مصوب میشود که در پایان سال به یک رقم اعتباری برسیم. پس از آن در طی سال به دنبال محقق کردن این اعتبار مصوب هستیم، آنچه محقق میشود، مالی آن را تخصیص اعتبار میکند و در نهایت در سرفصل و برنامه مربوط به خودش برای پرداخت به پیمانکاران یا خرید دیگر خدمات، دستور پرداخت صادر و سند حسابداری آن در دفاتر قانونی ثبت میشود. بعد از پرداخت، اسناد مثبته جمعآوری و برای تسویه حساب ارائه میشود و به عنوان هزینه قطعی که منطبق با قوانین محاسبات عمومی کشور است به تأیید نماینده دیوان محاسبات و سایر مراجع و نهادهای نظارتی میرسد.
آیا شهرداریها برای پروژهای ساخت و ساز و عمران شهری از دولت بودجه دریافت میکنند؟
بودجه شهرداری شامل دو قسمت بوده که اولین قسمت همان بودجه پیشبینی شده توسط شهرداریها تحت عنوان بودجه شهرداری میباشد و قسمت دوم آن از محل مراودات توافقنامه و تفاهمنامه با سازمان مدیریت و برنامهریزی منعقد شده که از محل اعتبارات دولتی به شهرداریها تخصیص داده میشود.
منبع تخصیص یافته توسط دولت رقم مشخصی داشته که ناگفته نماند در طی سال ممکن است افزایش یا کاهش پیدا کند.
قسمت دوم بودجه شهرداری عدد و رقم مشخصی داشته که پول آن در سازمان شهرداری موجود است و بر آن اساس به پروژههای شهری میپردازیم.
برای رفع مزاحمت مشاغل و اصناف مزاحم متناسب با ماهیت شغلی آنها چه راهکارها و اقدامهایی انجام شده است؟
این دسته از مشاغل دارای مشخصه و تعریف خاص و نیز کارگروهی هستند که بر اساس این کارگروه، شهرداری با استفاده از ابزارهای تشویقی مانند؛ تأمین زیرساختهای لازم، فراهم کردن تسهیلات بانکی و … با رعایت اسناد فرادستی، وظیفهای مبنی بر اعطای زمین در محدوده یا حریم شهر به این کارگروه بوده تا بر اساس آن مشاغل دارای مزاحمت، دارای شرایط ناایمن و دارای آلودگی از محدوده شهری خارج و ساماندهی شوند.
در بازه یکساله اخیر حدود ۱۰ پلاک زمین دارای زیرساخت برای تملک این کارگروه مشخص شده که ادارات و نهادهای مرتبط مانند، اداره صمت، اداره تعاون، اداره راه و شهرسازی، محیط زیست، شبکه بهداشت و درمان و اتاق اصناف بایستی در راستای وظایف و تکالیف خود اظهار نظر نموده و تاییدیهای مبنی بر عدم مغایرت بدهند. در صورت تأیید کارگروه این مشاغل مزاحم به خارج از شهر منتقل میشوند.
تاکنون زمینهای پیشنهادی شهرداری مورد تأیید آنها قرار نگرفته است. به محض تأیید، شهرداری آمادگی دارد مطابق طرحهای جامع و تفصیلی شهر، تمامی مشاغل مزاحم دارای تعریف و توصیف شده را به خارج از شهر و حریم شهری انتقال قطعی بدهد.
شهر خودرو تا پایان سال به چناران میآید
طی سه ماه گذشته، پروژهای تحت عنوان شهر خودرو تعریف شده و برای آن طرح توجیهی نوشته شده است.
وی تشریح میکند: شهر خودرو مکانی برای خرید و فروش خودرو، محل نمایشگاههای خودرو و همچنین محل تجهیزات و لوازم یدکیها بوده که در طرح پیشبینی و به کارگروه سرمایهگذاری معرفی شده است.
این طرح در کارگروه سرمایهگذاری چندین نوبت به چالش و بحث گذاشته شده و به محض تأیید کارگروه با مشارکت بخش خصوصی به مرحله اجرایی میرسد.
ناگفته نماند این پروژه یک پروژه زمانبری بوده و نهادهای دارای تکالیف بر اساس قانون نظام صنفی کشور حتما بایستی نظرات خود را ابراز و ابلاغ نمایند به ویژه فرمانده نیروی انتظامی به خاطر مسائل امنیتی پروژه، بایستی نظر خود را اعلام نمایند. در صورت تأیید، ایجاد شهر خودرو از جمله پروژههایی است که تا پایان سال عملیاتی میشود.
در خصوص تعیین مکان پیشنهادی شهر خودرو دو قطعه زمین هفت هکتاری در اراضی جمعاب پیشنهاد شده که در مرحله بررسی قرار داشته و در صورت تأیید این پروژه شروع میشود.
اعتبارات مصوب سال قبل به چه میزان بوده و چه مقدار آن اعتبار اختصاص یافته است؟
در سنوات گذشته بودجه شهرداری حدود دو الی سه میلیارد تومان بوده چرا که این رقم بایستی یک عدد واقعی باشد و خارج از توان شهرداریها نمیتوان درخواست بودجه کرد.
بودجه شهرداری در سال ۹۶ حدود ۱۹ میلیارد تومان بوده که این رقم را سالیانه به ۲۲ ، ۲۴ و در سال بعدتر به عدد ۲۶ میلیارد در سال ۱۴۰۰ افزایش دادیم.
بایستی در آبان ۱۴۰۰ این عدد را محقق مینمودیم. در چهار ماه باقی مانده به پایان سال این رقم را به ۳۲ میلیارد یعنی بیشتر از رقم پیش بینی شده افزایش داده و محقق نمودیم.
در سال ۱۴۰۱ رقم بودجه شهرداری را به ۹۱ میلیارد تومان افزایش دادیم و این رقم را در شهر هزینه کردیم و از آنجا که این اعداد و ارقام در سامانه بودجه قرار میگیرند اعداد و ارقام باید مطابق اسناد مالی باشد. پنجاه درصد از این رقم در بخش ۴۰۶۰ و جاری و عمرانی هزینه میشود.
برای سال ۱۴۰۲ بودجه ۱۲۵ میلیاردی را پیش بینی نمودهایم که بایستی محقق کنیم.
افزایش بودجه به چه صورت انجام شد؟
شهرداری چناران به هیچ عنوان تراکم فروشی نکرده و نیز ملک و املاکی را در حوزه شهری به فروش نرساندیم؛ قاعدتاً یکی از پیشبینیهای ما در بودجه، فروش املاک بوده ولی در سال گذشته بنای فروش هیچ ملکی را نداشته و نیز در نهایت هیچ ملکی را هم به فروش نرساندیم که منابع مورد نیاز را محقق کنیم.
با استفاده از منابع مالی که در اختیار داشتیم و نیز کمکها و ارتباطات نماینده و شورا و نیز مسئولان و توان و پتانسیل موجود شهری، بودجه را از سمت استانداری و وزارت کشور به چند برابر افزایش دادیم و رقم جدید محقق شد.
موضوع زمینهای پردیس ۱ چیست؟
مجوز اراضی تفکیک شده را که ناشی از کسری ضابطه شهرسازی بود در کارگروه زیربنایی استان گرفتیم. بدین معنا آن دسته از اراضی که دچار مشکل و زیر ۳۰۰ متر بودند و صدور پروانه آنها با مشکل مواجه شده بود حل و فصل شد.
اراضی که بر اساس گوگل ارث قبل از ۱۳۹۸ تفکیک شده و زیر حد نصاب ۳۰۰ متر هستند پروانه اعطا میشود که این بخشنامه از بهمن ماه ۱۴۰۱ ابلاغ شده و در حال اجرا است.
در سایر اراضی چون طرح تفصیلی شهر نزدیک به ۱۰ سال معوق بوده و این طرح راکد مانده در حالی که شهر راکد نبوده و رشد خود را داشته و کوچهها و خیابانها تغییر کردند و چون در شهر قابل حل نبود سبب شد مجدد در سازمان بازرسی استان، مشاور طرح را پس از ۱۰سال خلعید و در سامانه ستا طرح را مجدد بارگزاری کرده و مشاور جدید انتخاب کردیم.
بازه زمانی مشاور جدید ۵ ماه بوده بدین معنا که پایان خرداد ماه سال جاری طرح بایستی به کمیته زیر بنایی ارجاع داده شود و پس از آن به کمیسیون ۵ استان و پس از آن نهایت در نیمه اول سال جاری این طرح پس از ۱۰سال انجام میشود. با توجه به اینکه در حال حاضر ۴ ناحیه زومبندی در شهر وجود دارد، دو ناحیه کامل به کمیته زیر بنایی ارجاع داده شده و دو ناحیه دیگر طی دو هفته آینده به این کمیته ارجاع داده میشوند و طی ۲۰ روز آینده طرح ۴ ناحیه را تکمیل کرده و تکلیف اراضی پردیس تعیین میشود.
راهکار شهرداری برای جمعآوری زباله در سطح شهر چیست؟
از ابتدای شروع فعالیت من به عنوان شهردار حدود ۹۰ باکس زباله برای شهر چناران خریداری و جانمایی شده است. و در خصوص درب دار نمودن باکسهای زباله در حال حاضر اجازه چنین کاری را نداریم چرا که این مسئله کمی امنیتی بوده، اما امید است در آینده با اخذ مجوز از نهادهای نظارتی و امنیتی این موضوع عملیاتی شود.
طی هفته گذشته ۴۰ باکس جدید تهیه شده و در هفته آینده در سطح شهر جانمایی میشوند و با توجه به اینکه تهیه و خرید باکس زباله از لحاظ اقتصادی، رقم بالایی داشته و برای هر باکس حدود شش میلیون تومان هزینه میشود و هر چرخ زباله نیز حدود ۱۵۰ هزار تومان برای شهرداری هزینه دارد و خرابی و تعمیرات که یک مقوله جداگانهای است که بار اقتصادی هم دارد، امید است با تحقق بودجه در سال ۱۴۰۲ میزان باکسهای سطح شهر را افزایش بدهیم.
طرحی برای زیبا سازی میدان ورودی شهر دارید؟
کار در شهر نیازمند فکر و برنامهریزی است. قطعاً ما برای آینده شهر، طرحهای پیشبینی شده زیادی داریم که برخی از این عقبافتادگیها، سبب شده کمی درجا زده و از آهنگ متوازن رشدی که متصور بودیم مقداری عقب بمانیم.
برای زیبا سازی میدان ورودی شهر مذاکراتی با سه سرمایهگذار انجام شده است که عبور لوله فشار قوی از وسط میدان، یکی از مشکلات اصلی اجرا نشدن آن بوده، علاوه بر این با توجه به حجم وسیع میدان، مشکلاتی وجود دارد اما بنا شده که در سال جاری برای زیباسازی میدان مشاوری شناسایی و اگر معترض و معارضی در زمینهای مجاور وجود نداشته باشد به سمت مجتمع ساختن یا ایجاد اقامتگاه در میدان پیش برویم.
با توجه به حجم بالای میدان، سبزکاری فضا، سخت و تقریباً غیر ممکن خواهد بود و فضای آبی زیادی نیز پرت خواهد کرد، اما به دنبال یک طرح ایدهآل برای میدان ورودی شهر در سال ۱۴۰۲ هستیم.
نهضت آسفالت راه میاندازیم
در حوزه آسفالت سازی سه برنامه داشتیم، یک برنامه ناشی از بند “ز” ماده قانونی تبصره “ه” و یک برنامه که بر اساس اولویتبندی شورا انجام شده و برنامه دیگر که بر اساس سازمان بازآفرینی استان ابلاغ میشود.
جدای از موارد گفته شده، برخی از برنامهریزیها نیز بر پایه خوداظهاری اهالی بوده و گاهی به صورت خودیاری اهالی در شهرداری حضور یافته و گاهی یک دهم تا یک هزارم مبلغ را به حساب شهرداری بابت آسفالت خیابانها واریز میکنند.
با توجه به مشکلات عدیدهای که سطح شهر با آن روبرو بوده، تعیین اولویتبندی ما سخت بوده و نیاز به یک پروسه زمانبندی شده دارد. سال گذشته هزار تن قیر آماده آسفالت شده و امیدواریم که در سال جاری نیز به اندازه سال گذشته قیر را به آسفالت تبدیل کنیم.
از سال ۹۶ مردم بابت پرداخت هزینه آسفالت برای معابرشان در صف انتظار هستند که برخی از آنها به دلیل مشکلات اجرایی تاکنون آسفالت نشدهاند اما شهرداری در سال ۱۴۰۱ موفق شد تعهدات سال ۹۶ را انجام دهد.
تعهد میدهیم شهروندانی که در سال گذشته و ابتدای سال جاری مبلغی را برای خودیاری پرداخت کردهاند تا پایان سال با ایجاد نهضت آسفالت معابرشان را تمام و کمال آسفالت کنیم.
چرا انشعابات پس از آسفالت معابر انجام میشود؟
یکی از دغدغههای ما از ۱۳۸۲ که بحث تجمیع عوارض را وزارت کشور ابلاغ کرد اتفاقات این چنینی بود. به عنوان مجمع نمایندگان شهرداران استان پیگیری کردیم که بحث مدیریت جامع شهری به وقوع بپیوندد.
نماینده مردم در مجلس خبر دادند که این موضوع در مجلس در دستور کار قرار دارد و پیگیر این مطالبه هستند که اگر این طرح تصویب شود و شرکتهای آب و گاز با مجموعه شهرداری هماهنگ باشند، اتفاقات مثبتی رخ میدهد.
شهرداری تاکنون قبل از آسفالت معابر در محدودههایی که زیربناهای آبی فرسوده باشد کمک کرده و با کمک آبفا لولهگذاری صورت گرفته و پس ازآن آسفالت انجام شده اما مواردی که به صورت اتفاقات آب بوده از حیطه اختیارات ما و حتی شاید از اداره آبفا هم خارج است. گاهی به خاطر ترکیدگی لوله آب مجبور به آسفالت شکافی هستند.
آیا شاخصههایی برای سنجش کیفیت آسفالت وجود دارد؟
انتقاد به کیفیت آسفالت کامل به جا و حق شهروندان است اما از نگاه مدیریت شهری بر روی آسفالت قبل از پخش دو نمونه آزمایش توسط آزمایشگاه استان صورت گرفته که نتایج در شهرداری موجود است.
در بحث اساس و زیراساس چند آزمایش صورت میگیرد. در بحث قیرپاشی نیز سینی قیر و تراکم آسفالت مورد آزمایش قرار میگیرد پس شاید در منتهی الیه جادهای برای درست بودن شیب عرضی میزان ضخامت آسفالت کم شده باشد اما ضخامت آسفالت در دیگر معابر به یک اندازه است و آسفالت زیر ۵ سانت نداریم مگر کوچهها و خیابانهایی که امکان تردد خودرو ندارند.
کیفیت آسفالتها قبل از انجام، مورد سنجش قرار میگیرد. اگر مصادیق عینی وجود دارد به ما اعلام کنند تا پیگیری کنیم. در خصوص لکهگیریها، آسفالت به عمق آن بستگی داشته و ضخامت مطرح نبوده چرا که از همان آسفالتی استفاده شده که در معابر مورد استفاده قرار میگیرد.
شهرداری برای معابر فاقد تابلو شهری چه برنامهای دارد؟
حوزه عقبافتادگیها و معوقات شهری بسیار زیاد است که آسفالت معابر و بهسازی پیادهراهها و نصب تابلو از جمله این معوقات هستند، پسآبهای خانگی و جدولگذاری و هدایت آبهای سطحی بایستی در همان زمان خود انجام میشده که متاسفانه سرعت رشد شهر از رشد خدمات بیشتر بوده و این موجب عقب افتادگیهایی شده است. در حال حاضر نیز آهنگ رشد شهری بسیار بالا بوده و ممکن است گاهی موفق به ارائه خدمات به موقع نشویم.
در پایان سال گذشته حدود ۵۰ تابلو جایگذاری و نصب شد اما موضوع برش و سرقت تابلوها یک معضل شهری بوده که به موجب آن تابلوهای بسیاری کوچهها و معابر برداشته شده و بایستی دوباره ساخته و نصب شوند. طبق آنچه در سامانه بارگذاری شده طی هفته آینده حدود ۸۰ تابلو در سطح شهری جانمایی میشوند.
شهرداری برای معابر فاقد تابلو شهری چه برنامهای دارد؟
حوزه عقبافتادگیها و معوقات شهری بسیار زیاد است که آسفالت معابر و بهسازی پیادهراهها و نصب تابلو از جمله این معوقات هستند، پسآبهای خانگی و جدولگذاری و هدایت آبهای سطحی بایستی در همان زمان خود انجام میشده که متاسفانه سرعت رشد شهر از رشد خدمات بیشتر بوده و این موجب عقب افتادگیهایی شده است. در حال حاضر نیز آهنگ رشد شهری بسیار بالا بوده و ممکن است گاهی موفق به ارائه خدمات به موقع نشویم.
در پایان سال گذشته حدود ۵۰ تابلو جایگذاری و نصب شد اما موضوع برش و سرقت تابلوها یک معضل شهری بوده که به موجب آن تابلوهای بسیاری کوچهها و معابر برداشته شده و بایستی دوباره ساخته و نصب شوند. طبق آنچه در سامانه بارگذاری شده طی هفته آینده حدود ۸۰ تابلو در سطح شهری جانمایی میشوند.
شهرداری برای فضای تفریحی و سرگرمی شهروندان چه برنامهها و راهکارهایی در پیش دارد؟
چندین مرتبه با کارگروه سینمایی استان وارد مذاکره شده و دو جلسه نیز با کارگروه سینمایی کشور داشته و بنا شده که مجتمع سینمایی در شهر چناران در پارک ملت و یا در سالن بحران شهرداری داشته باشیم که در صورت توافق امید است تا پایان سال اتفاقات خوبی در بحث سینمایی داشته باشیم.
شهرداری چناران امسال در حوزه فضاهای سرگرمی از مشارکتها و سرمایهگذاریهای مردم استفاده کرده و به دلیل احداث مجموعه پردیس چند فضای تفریحی در مسیر مجموعه پردیس خواهیم داشت.
خیابان مسجد اعظم مسیر آب فاضلاب ندارد چرا پیگیری نمیکنید؟
مسیر مسجد اعظم یک باغ وجود داشته که به صورت غیر مجاز چهار دیواری کرده و جلوی مسیر پسآب که از خیابانهای مسکونی آمده را گرفته و نیاز به دستور قضایی برای تخریب دارد. در صورت آزادسازی، انتهای مسیر رهاسازی و از محله مسکونی خارج میشود.
برای ساماندهی جویهای راکد فاضلابی که چهره شهر را بههم ریخته و موجب ناراحتی و مشکلاتی برای شهروندان شده چه برنامهای دارید؟
در زمان اجرای طرح برخی از خیابانها شیببندی درستی برای جویها مشخص نشده و به همین دلیل آب در آن قسمت راکد میماند و در طرح توسعه جویها و جدولها در ۱۴۰۲، معابر اصلی مانند بلوار امام خمینی(ره) را در دستور کار داریم و خیابانهای فرعی را امید است در برنامهریزی مورد توجه قرار بگیرد. از همه شهروندان خواهشمندم که از رهاسازی پسآب های خانگی به معابر اصلی خودداری نمایند چرا که در صورت تشکیل پرونده بهداشت، افراد متخلف به دستگاه قضا معرفی شده که تبعاتی را به همراه دارد پس بهتر است از حفر چاههای خانگی برای جذب پسآبها استفاده کنند.
در دستور کار شهرداری نیز آمده که جدولهای خیابانهای اصلی مرمت شده که نقشهبرداری فاز یک صورت گرفته و در انتظار نقشهبرداری فاز دو هستیم. مرمت خیابان امام خمینی(ره) به عنوان پایلوت انجام شده چرا که آب کارخانه قند، مالکان و کسبه محدوده را مستأصل کرده که امید است در آینده نزدیک این مشکل برطرف شود.
راهکار موقت شهرداری برای جویهای راکد در سطح شهر چیست؟
تا زمانی که طرح بازسازی و مرمت جدولها انجام شود شهروندان در صورت نیاز با خدمات شهری تماس گرفته تا کارمندان شهرداری، بازگشایی مسیر را انجام داده و با ماشین آبپاش به طور موقت جویها را شست و شو داده تا حیوانات موذی در محل تجمع نکنند.
برای مشکل رفت و آمد عابران پیاده و پلهای عابر پیاده چه برنامهای دارید؟
خط لوله اصلی گاز و فیبر نوری اصلی جنوب کشور و شرق کشور از زیر میدان سردار سلیمانی عبور کرده و ما ناگزیریم تنها به سمت جانمایی پل هوایی حرکت کنیم که پل هوایی با ورود دادستان و ادارات امنیتی و تذکراتی به شهرداری و مطرح شدن در صحن شورا تصمیم بر آن شد که برای اجرا یک مشاور اتخاذ شده و یک کار کارشناسی شده صورت بگیرد. تا دو هفته آینده تحلیل ترددی و بررسی نظر مهندسی به ما ارائه شده و بر آن اساس پل ساخته میشود.
پلی که خراب شده نیز بایستی مورد تأیید دیگر نهادها قرار گرفته که مورد تأیید واقع نشد و پل روگذر بر روی میدان سردار سلیمانی نصب میشود و به محض ارائه طرح به کمیته فنی استان ارجاع داده شده و بعد از پروسه دو ماهه در کمیته فنی استان به محض تأیید کمیته وارد پروسه اجرا میشویم.
تسریع روند صدور پروانه ساخت و ساز شهری
به موجب تسریع روند صدور پروانهها تفاهم نامهای با مدیر پست بانک استان به امضا رسانده و مقرر شده صفر تا صد پروندههای شهرداری را دستگاه پست بانک توسط کارشناسان انجام داده و در نهایت برای صدور و امضا به شهرداری آورده و به شهروندان درب منزل تحویل دهند بدین معنا که از دو ماه آینده، هیچ شهروندی مراجعه حضوری ندارد بلکه با حضور به پست بانک، تشکیل پرونده میدهد. پست بانک پس از صدور، پروانه را در منزل تحویل میدهد.
فقط در این بین نیاز به مراجعه به نظام مهندسی داشته که زمان آن به شهروند اعلام میشود و مراجعه به شهرداری به صفر میرسد و سرعت کار بالا رفته و روند صدور افزایش پیدا میکند.
ایجاد روز بازار و شب بازار در مکانهای پر رفت و آمد در دستور کار شهرداری قرار دارد؟
برای ایجاد روز بازار به منظور تسهیل خدمات از سمت شهرک صنعتی و به قیمت پایین تر بازار، موضوع در کارگروه سرمایهگذاری طرح و مکان آن از حد بین جمهوری تا اول مطهری به طول ۳۵۰ متر با عرض ۱۵ متر که عرض۵ متر از آن به مغازه مبدل کرده مشخص شده است. فرماندار به عنوان رئیس کارگروه مشخص شده و تنها در انتظار تصویب و جذب سرمایهگذار هستیم.
جهت تجاریسازی ورودی شهر چه برنامههایی دارد؟
ایجاد بازارهای روز و شب در راستای طرح درخواستی شهروند مطالبهگر ما قرار دارد که با ایجاد این مجتمع تجاری قطعاً تحولی در ورودی شهر ایجاد میشود و تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
جهت تجاریسازی ورودی شهر چه برنامههایی دارد؟
ایجاد بازارهای روز و شب در راستای طرح درخواستی شهروند مطالبهگر ما قرار دارد که با ایجاد این مجتمع تجاری قطعاً تحولی در ورودی شهر ایجاد میشود و تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
امید است که لایق باشیم باز هم افزایش بودجه را رقم بزنیم. شهروندان در جریان باشند که شهرداری تنها دنبال طرحهای عمرانی نبوده و کارهای دیگری دارد که در بدنه دیده نشده اما زمانبر و وقتگیر است به ویژه پروندههای دادگاهی شهرداری که در زمان تحویل ۱۳۸ فقره پرونده باز داشته و در حال حاضر آن را به شش پرونده باز کاهش داده و مابقی را حل و فصل نمودیم.
سلام تو رو خدا مجوز برای زمینم که تو محدوده شهر هم هست بدین خدا شاهده 3 ساله یه خونه ندارم زندگی کنم یه زمین به خون دل خریدیم جلوشو گرفتن هر چی شهرداری میرم جواب نمیدن زندگیم داره از هم میپاشه به خاطر خدا کمک کنین