خواستیم هم کارآفرین باشیم، هم افتخارآفرین / گفتگو با مدیر رستوران سید و پسران گلمکان
- شناسه خبر: 30424
- تاریخ و زمان ارسال: ۷ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۵۶
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: کلام تازه - فاطمه زهرا جواهرچی
,,
خراسان رضوی، مناطق زیبا و متفاوتی را از بابت طبیعت بکر و جاذبههای گردشگری در دل خود جای داده است. گلمکان، مشتی از خروار این زیباییهاست. شهری سرسبز و ییلاقی که اکنون با روستاها، رودخانهها، و جاذبههای بی نظیرش بعنوان مرکز بخش گلمکان شهرستان گلبهار شناخته میشود.
این خطه یکی از مقاصد سفر مردمانی است که علاقمند به دیدن و حس کردن تراوش های طبیعت هستند و همچنین کسانی که خوش ذائقهاند و طلب دارند مزه های خوش را.
این روزها مزه های خوش در مکانی ارائه میشوند که نسبت به گذشته تغییرات ویژهای داشتهاست. بروزتر، بزرگتر و صد البته زیباتر. سه مورد از ده ها صفت ویژه و جدید مجموعه غذایی سید و پسران گلمکان است. جایی که طعم های ناب با تماشاگران به صحبت مینشینند تا لبخند رضایت بر لب هایشان نقش می بندد.
اکنون میخواهیم دقایقی با یکی از خالقین این مزه های ناب بعنوان یکی از کار آفرینان موفق شهرستان گلبهار به گفت و گو بنشینیم و از رمزورازهای موفقیت و پیشرفت آنها سر در بیاوریم. آنچه در ادامه میخوانید حاصل گفتگوی کلام تازه با “سیدهادی باثروت” مدیر مجموعه رستوران سید و پسران گلمکان است.
,,
در ابتدا بفرمایید رستوران سید و پسران از چه سالی و به چه صورت آغاز به کار کرد؟
برند سید و پسران از سال ۱۳۷۸ به حول قوه الهی و خواست خداوند منان در محدوده مطهری شمالی مشهد در مکانی خاطره انگیز شروع به کار کرد.
پدرم (سید محمد باثروت) با ایدههایی که داشت این مجموعه را پی ریزی کرد و هنوز که هنوزه بعد از این همه سال ما هم مانند او مشتاق به گستردهشدن این مکان هستیم چرا که عقیده داریم سفرهای پهن شده و میتوانیم با گسترده شدن این مجموعه برای نفرات بیشتری کارآفرینی کنیم. از همین رو ما پسران نیز به نوبه خود ادامه دهنده راه او اما به شکلی پیشرفته تر و مدرن تر هستیم.
چه چیزی باعث شد که تصمیم به ارتقا مجموعه و افزایش ظرفیت آن گرفتید؟
شروع کار مجموعه سید و پسران ابتدا به صورت کترینگی و غذاهای بیرون بر بود. اما با توجه به این که ظرفیت مجموعه بیش از اینها بود، تصمیم به تجهیز سالن گرفتیم. ارتقا مجموعه به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده، برای ایجاد سالنهای بزرگ، رستورانی دل باز با فضایی گیرا و بیادماندنی انجام شده است. به گونهای که بصورت حرفهای طراحی دکوراسیون داخلی انجام شد، مبلمان جدید اضافه شد، آشپزخانه و محل پخت و پز ارتقاء یافت و همچنین عزیزان دیگری به کادر نیروی انسانی ما نیز اضافه شدند. البته سالها بود که تصمیم به ارتقا مجموعه داشتیم اما درحال برنامه ریزی و هدف گذاری دقیق بودیم تا نتیجه کار، نتیجه قابل قبولی باشد و مشتریان از حضور در این مجموعه، تجربه لذتبخشی در خاطرشان بماند. در واقع خواستیم هم کارآفرین باشیم هم افتخارآفرین. افتخارآفرین از بابت اینکه آنقدر مجموعه پیشرفت کند که بعنوان یکی از افتخارات منطقه از آن یاد شود.
در حال حاضر چند نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند؟
در حال حاضر ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۵ نفر به صورت غیر مستقیم همراه و یاور مجموعه ما هستند، تلاش کردهایم که مجموعه نیروی انسانی عوامل حرفهای و آموزش دیدهای باشند تا بتوانیم لحظات خوشی را برای مشتریان عزیزمان به ارمغان آوریم.
ظرفیت سالن رستوران چند نفر است؟ آیا برای برگزاری مراسمات و جلسات هم آمادگی دارید؟
در حال حاضر ظرفیت سالن ما ۳۰۰ نفر می باشد که البته یک سالن ۲۰ نفره Vip برای جلسات و مراسمات خاص در نظر گرفته شده است. این مکان خاصیت آن را داراست که بتواند همانند میل و سلیقه مشتریان و بسته به مناسبتهای مراسم مختلف چیدمان شود.
تمرکز شما برای معرفی این مجموعه در چه سطح جغرافیایی است؟
خدا را شکر در شهری قرار داریم که عده بسیاری از مردم ایران آن را میشناسند. به شخصه یکی از علایقم این است که تا میتوانم شهر گلمکان را بیش از پیش به هم وطنانم معرفی کنم. گلمکان که بهتر شناخته شود قطعا برای مجموعه ما هم مفید خواهد بود. ولی ابتدا باید هدفگذاری خود را برای خطه خراسان رضوی و شهرهای اطراف برنامه ریزی کنیم. از همین رو برای عزیزانی که امکان حضور در محل رستوران را ندارند، شرایط ارسال غذا به شهرهای مشهد، گلبهار، چناران و قوچان را فراهم کرده ایم.
برنامههای شما برای آینده چیست؟
در مرحله اول در نظر داریم از بام سبز (روف گاردن) را در راستای ایجاد فضایی دل نشین به بهره برداری برسانیم. این بام سبز به گونهای طراحی شده که منظره زیبایی به سمت طبیعت گلمکان خواهد داشت و به خاطر آب و هوای دل پذیر و طبیعت بکر و آرامش بخش این مکان، لذت میل کردن غذا در این مکان دو چندان خواهد شد. به شما قول میدهم مانند این بام سبز را در سطح منطقه ندیده باشید. در مراحل بعدی نیز برنامه ما برای افزودن سالنهای بزرگتر مانند تالارهای پذیرایی به مجموعه خواهد بود.
به عنوان سخن پایانی چه صحبتی دارید؟
از شما بابت فرصتی که برای اطلاع رسانی بهتر ایجاد کرده اید سپاسگزارم. همچنین از اعضای خانوادهام و تمامی همکارانم که در راه پیشرفت مجموعه سید و پسران نقش ایفا میکنند کمال تشکر را دارم. از مسئولین شهر گلمکان و شهرستان گلبهار نیز که مشوق و حمایتگر کارآفرینانی مثل من در راستای حمایت از تولید و اشتغال هستند ممنونم و امیدوارم با حمایت این بزرگواران بتوانیم در راستای رسیدن به اهدافمان که مهمترین آنها اشتغال زایی و شناساندن این خطه به تمام ایرانیان است، موفق باشیم.