دولت سیزدهم باید نماد عمل به وعده باشد
- شناسه خبر: 18722
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۵۴
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
کلام تازه | حجت الاسلام مظفر تاجی در خطبههای این هفته نماز جمعه چناران گفت: دولت سیزدهم باید نماد عمل به وعده، صداقت گفتاری و رفتاری، شجاعت در پذیرش اشتباه، تحول در ساختار اداری کشور، حضور مستمر و موثر در بین مردم و برنامهریزی سنجیده و کارشناسی و اقدام انقلابی مبتنی بر عقلانیت انقلابی باشد.
حجت الاسلام تاجی با تسلیت شهادت امام زین العابدین علیه السلام به دوره سیاه و تاریک این امام اشاره و گفت: در آن روزی که حسین بن علی (ع) شهید شد، در سراسر جوامع اسلامی بیش از یکی دو سه تن مسلمان واقعی باقی نمانده بود. امام صادق (ع) میفرماید: «ارتد الناس بعد الحسین الا ثلثه؛ پس از حسین (ع) تمام مردم به سوی کفر بازگشتند، مگر سه نفر که هنوز در عقاید خود استوار بودند.»
مظفر تاجی بیان کرد: این روایت، تابلوی زنده و گویایی است که قیافهی جامعه ی اسلامی آن روز را در برابر ما قرار میدهد. در چنین دوره ی تاریک و سیاهی بود که امام علی بن الحسین (ع) میبایست زمام امور را در دست گیرد و به نام انجام وظیفهی امامت، اسلام را از یک سقوط قطعی و مسلم نجات بخشد.
تاجی اظهار کرد: فاصلهی اسلام با مرگ و نابودی، بیش از یک قدم نبود، در و دیوار ممالک اسلامی از تیرگی گناه سیاه شده بود و میرفت تا یک باره به سوی جاهلیت بر گردد و بت، جای گزین خدا شود و مسجدها بت کده گردند و ظلم و ستم بر عدالت چیره شود.
وی عنوان کرد: قدرتها همه در دست مخالفان اسلام بود و ناجوان مردانه میکوبیدند و جلو می رفتند. در چنین شرایط سخت و خطرناکی بود که میبایست امام سجاد (ع) پا به میدان مبارزه بگذارد و با تمام کژیها و انحرافات مبارزه کند.
خطیب جمعه چناران تصریح کرد: امام چهارم با یک سلسله برنامههای ارشادی و فرهنگی و تربیتی، مبارزات غیر مستقیم خود را آغاز کرد و امامت را به صورت مخفی و با تقیه و در زمانی دشوار عهده دار گردید.
حجت الاسلام تاجی امام جمعه شهرستان چناران با اشاره به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر بازسازى اعتماد عمومی گفت: شاید این اولین بار باشد که رهبر انقلاب از تعبیر «آسیبدیدن اعتماد عمومى» سخن گفته اند و دولت را موظف به ترمیم این آسیب کرده اند. این یک هشدار جدى و مهم است. اعتماد عمومى مهمترین سرمایه نظام مردم سالارى دینى است و فرایند «حفظ، ترمیم و تقویت» آن وظیفه اولى و مضاعف دولت جدید است.
مظفر تاجی در ادامه تشریح کرد: براى حل یک چالش ابتدا باید کمبودها و اشکالات منجر به آن را دید و قبول کرد. حل مشکل از مسیر شناخت علل ضعف و با نگاه به نقطهى آرمانى حتماً شدنى است.
تاجی افزود: نزدیکشدن بهمردم با حضور میدانى، رفتارى مهم براى بازسازى اعتماد است و مقدمهاى براى تغییرات ملموس در زندگى مردم است؛ بنابراین انتظار این است که امر پسندیده و ممدوح حضور در بین مردم بهاقدامات اساسى و تحولآفرین که مبتنى برعقلانیت انقلابى است رقم بخورد.
وی بیان کرد: عملى کردن حرفها و وعدهها هر چند راهى سخت و دشوار است، ولى «کلید اصلى بازسازى اعتماد عمومى» است، کتمان اشتباه از اصل اشتباه، آسیب بزرگترى به رابطه ى دولت و افکار عمومى مىزند.
خطیب جمعه چناران عنوان کرد: نکتهى مهمتر در اینرابطه سلوک شخصى مسؤولان است. مردم ناظران کمخطایى هستند. بدیهى است معناى این گزاره این نیست که زندگى ساده و دور از تجمل مسؤولان بدون حل مشکلات مردم در معیشت و… معجزه مىکند که چه بسا تخریبگر دورى از تجمل هم باشد. نکتهى مهم اثر زندگى عادى مسؤولان بر رفتارشناسى افکار عمومى است.
کلام تازه را در تلگرام دنبال کنید
مظفر تاجی اظهار داشت: دولت سیزدهم باید نماد عمل به وعده، صداقت گفتارى و رفتارى، شجاعت در پذیرش اشتباه، تحول در ساختار ادارى کشور، حضور مستمر و مؤثر در بین مردم و برنامه ریزى سنجیده و کارشناسى و اقدام انقلابى مبتنى بر عقلانیت انقلابى باشد.
خطیب جمعه چناران با اشاره به حوادث افغانستان به موضع حکیمانه رهبر انقلاب در برابر حوادث افغانستان اشاره و گفت: در بیانات رهبر انقلاب اسلامى در دیدار با هیأت دولت، درباره حوادث افغانستان شش نکته اصلى و اساسى بهچشم مىآید:
اول- ملت افغانستان، ملت برادر، هم دین، هم زبان و هم فرهنگ ما است و ریشه در یک حوزه تمدنى داریم.
دوم- براى ما مردم افغانستان مهم هستند. آنکه مىماند مردم سلحشور و مظلوم افغانستان است. دولتها مىآیند میروند.
سوم – رابطه ما با این دولتها به دو عامل بستگى دارد؛ یکى نوع تعامل آنها با مردم خودشان (همه اقوام و مذاهب) و دومى نوع ارتباط آنها با ایران اسلامى.
چهارم – آنچه امروز از حوادث دردآور و جانسوز افغانستان میبینیم؛ نتیجه ۲۰سال حضور ظالمانه و اشغالگرانه آمریکا در این کشور است.
پنجم – در این ۲۰ سال، آمریکایىها- علیرغم وعدههاى فریبنده – حتى یک قدم براى مردم افغانستان و حل مشکلات و رشد و پیشرفت این مردم برنداشتند.
ششم – فرار فضاحت بار آمریکا از افغانستان و انتقال مردمى که خواهان خروج از کشورشان هستند؛ بهمناطقى که وضعیت بدتر دارند، نشان از بىتعهدى ظالمانه آمریکایىها نسبت بهکسانى دارد که سالها به آنها خدمت کرده بودند.
بیشتر بخوانید: امام جمعه سیاسیترین فرد شهر است
امام جمعه شهرستان چناران با اشاره به اجلاس بغداد؛ و حضور مقتدرانه ایران در این اجلاس گفت: اجلاس بغداد قرار بود ابتدا اجلاس همسایگان باشد، دخالت زیاده خواهانه ماکرون رئیس جمهور فرانسه، موجب شد سوریه در هیچ سطحى در این اجلاس شرکت نکند. عقب نشینى الکاظمى از دعوت سوریه باعث شد تا نام این اجلاس از اجلاس همسایگان به اجلاس همکارىها تغییر یابد.
مظفر تاجی تشریح کرد: الکاظمى دوست داشت این اجلاس، اجلاس سران باشد اما نشد. روساى جمهور ایران، ترکیه، سوریه، پادشاه عربستان و امیر امارات متحده در این اجلاس شرکت نداشتند.
تاجی تصریح کرد:نحوه حضور وزیر خارجه ایران، که نماد آن ایستادن آقاى امیر عبداللهیان در صف روساى کشورها بود، به سرعت تبدیل به خبر اول اجلاس شد و حرف و حدیثهاى فراوانى در اطراف آن ایجاد شد و تا حدود زیادى متن اجلاس را تحت تأثیر خود قرار داد.
وی در ادامه بیان کرد: محتواى سخنان امیر عبداللهیان و محکومیت آمریکا و اعلام مواضع عزتمندانه و حکیمانه ایران که به زبان عربى ایراد شد نیز بازتاب زیادى در افکار عمومى منطقه و جهان داشت.
خطیب جمعه چناران تصریح کرد: نکته جالبتر اینکه وزیر خارجه از همان بغداد به دمشق رفت و با بشار اسد دیدار کرد. این یعنى ایران برخلاف آمریکا، هیچگاه هم پیمانان خود را تنها نخواهد گذاشت.
کلام تازه را در اینستاگرام دنبال کنید
مظفر تاجی در ادامه تشریح کرد: در همین سفر به سوریه، نشست وزیر امور خارجه با رهبران گروههاى جهادى فسطینى، آن هم بعد از لفاظى هاى مضحک نفتالى بنت بر علیه ایران پیامهاى روشنى داشت.
تاجی در پایان گفت: این اولین آزمون موفقیتآمیز دولت سیزدهم در عرصه بینالمللى بود. حضورى که بیش از هر چیز اقتدار منطقهاى ایران را به رخ جهانیان کشانید و برنامه هاى آنرا تحت تأثیر قرار داد.