دولت سیزدهم باید دغدغه های مردم و رهبری را به درستی تلقی و برای آن برنامه داشته باشد
- شناسه خبر: 23872
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۲۹
- نویسنده: کلام تازه - سپیده نقدی
حجت الاسلام مظفر تاجی در خطبههای این هفته نماز جمعه با اشاره به پیام بیانات امام خامنهای با فعالان اقتصادی کشور گفت: رهبر معظم انقلاب در دیداری صمیمانه با کارآفرینان، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی کشور، شنونده دیدگاهها، پیشنهادات و انتقادات آنان بودند.
تاجی بیان کرد: برگزاری این دیدار که بر خلاف بیشتر دیدارهای رهبر انقلاب پس از فراگیری ویروس کرونا به صورت حضوری انجام شد از نظر شکلی واجد این پیام روشن و راهبردی بود که در شرایط فعلی که به تعبیر ایشان کشور در جنگ اقتصادی همه جانبه با دشمنان کینه توز و خبیث روبرو میباشد، سنگر تولید و اقتصاد کشور برای دفاع مقدس زنده است و رزم غرورآفرین افسران و رزمندگان این نبرد سخت، نقشه دشمنان را برای فروپاشی اقتصاد ملی و قراردادن مردم در مقابل نظام جمهوری اسلامی با شکست مفتضحانه روبرو کرد.
تاجی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب در این جلسه خطاب به کارآفرینان و تولیدکنندگان فرمودند: «آن لشکری که در مقابل دشمن ایستاد شماها بودید، افسران این دفاع مقدس کارآفرینان و مدیران شایستهی اقتصادی بودند، رزمندگانش هم کارگران بودند، کارگران، رزمندگان با اخلاص و با صفای این میدان بودند همهی شماها و همهی فعالان اقتصادی در این افتخار شریکند، افتخار حفظ اقتصاد کشور.»
وی با اشاره به گلایههای رهبر معظم انقلاب در نارضایتی از وضعیت اقتصادی و دولتهای ده سال اخیر گفت: سخنان اخیر رهبر انقلاب در نارضایتی از وضعیت اقتصادی و دولتهای ده سال اخیر، انذار مقام ولایت و زعامت امت برای دولتمردان کنونی اعم از دولت و مجلس و قوه قضاییه است.
خطیب جمعه چناران اظهار کرد: بارقههایی از امید که در روحیه جهادی و مدیریت جهادی حاکم بر دولت دیده میشود هم باید به بدنه میانی دولت سرایت پیدا کند و نهادینه شود و هم تمامی عرصهها را در بر بگیرد.
مظفر تاجی بیان کرد: این انذار برای دولتمردان گذشته باید موجب خجالت و سرافکندگی باشد و برای مسئولان کنونی باید مسئولیت آفرین و الزام آور باشد. قوای سه گانه بخصوص دولت سیزدهم باید دغدغههای مردم و رهبری را به درستی تلقی کنند و برای آن برنامه داشته باشد.
کلام تازه را در تلگرام دنبال کنید
تاجی با اشاره به گلایه اخیر رهبر معظم انقلاب از صنعت خودروسازی گفت: سیاست گذاری غلط – در ایران سالانه تقاضایی نزدیک به یک میلیون و دویست هزار خودرو وجود دارد. در حالی که چند سالی است واردات خودروی خارجی بهکشور نیز ممنوع شده است. بازار خودرو با یک میلیون و دویست هزار متقاضی در واقع با ۷۰۰ هزار خودرو رو بهروست، لذا رقابت برای خرید و بهدست آوردن این خودرو افزایش مییابد که قطعا این رقابت بهنفع تولید کننده است نه مردم.
وی افزود: عدم تبعیت از قیمتگذاری دستوری- از آن طرف فشار مضاعفی به بازار وارد میشود، ضمن اینکه بازار از قیمتگذاری دستوری تبعیت نمیکند بلکه از شاخصهای اقتصادی تبعیت میکند. بنابراین فاصله بین قیمت بازار و کارخانه، مدام در حال افزایش است. فاصلهای که منجر به ایجاد دو قیمت میشود که بخشی از آن رانت و سود دلالی میشود. سودی که مشتری واقعی را ناراضی میکند.
امام جمعه چناران با اشاره به اینکه تحریمها در کاهش تولید و افزایش فشار بر صنعت خودروسازی موثر بوده است گفت: اما از تحریمها مهمتر، تاثیر تحریمهای داخلی یا مجموعه سیاستگذاریهای غلطی است که دولتها بهعنوان متولی خودروساز در شرکتها اعمال کردند.
امام جمعه شهرستان چناران با اشاره به دوپینگ بیفایده برای تقویت ناتوی عربی با سفرهای سریالی مقامات رژیم صهیونیستی به امارات و دیگر کشورهای عربی گفت: سفر «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی به امارات متحده عربی که صهیونیستها آن را یک سفر تاریخی میدانند از جمله اخبار مهم این روزهاست. تابستان گذشته «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به ابوظبی سفر کرد و حدود دو ماه قبل نیز اماراتیها میزبان «نفتالی بنت» نخستوزیر این رژیم بودند. اکنون سئوال این است؛ دلیل این سفرهای سریالی چیست؟
مظفر تاجی تشریح کرد: مبادلات تجاری رژیم صهیونیستی با امارات در مدت یک سال پس از امضای توافق سازش بالغ بر یک میلیارد دلار بوده است. اسرائیل در تلاش است تا از طریق امارات کالاهای خود را به سایر کشورهای حوزه خلیج فارس صادر کرده و جای پایی برای خود در منطقه عربی پیدا کند.
کلام تازه را در اینستاگرام دنبال کنید
تاجی با بیان نکته مهم دیگر این که ؛ عبور هواپیمای حامل اسحاق هرتزوگ از آسمان عربستان سعودی نشان از که یک سری تحرکات عملی برای امضای توافق سازش میان عربستان و رژیم صهیونیستی است.
وی تصریح کرد: نفتالی بنت قبلا قول داده بود که در پژوهشهای مربوط به چگونگی عبور موشکها و پهبادهای انصارالله به این دولت کمک کند و پدافند هوایی امارات را تقویت کند. حمله سوم انصارالله در طوفان یمن ۳، رشتهی همه این گزافهگوییها و اقدامات، را پنبه کرد.
او عنوان کرد: مطمئناً ارائه سیستمهای دفاعی گرانقیمت به امارات، دخالت اسرائیل در ساختار و آموزشهای امنیتی امارات را به دنبال دارد و همه اینها تنها با کنترل کامل رژیم صهیونیستی بر دستگاههای امنیتی امارات میتواند به انجام برسد.
فرمانده قرارگاه فرهنگی شهرستان چناران با تسلیت شهادت دهمین پیشوای مسلمانان و شیعیان جهان حضرت امام هادی علیه السلام با اشاره به نقش امام هادی(علیه السلام) در حرکت کلی ائمه اطهار(علیه السلام) گفت: زندگی ائمه هدی علیهمالسلام را میتوان بر پایه سه نقش، بخش بندی کرد:نقش نخست: نقش مصون سازی اسلام در برابر آسیب کژروی است. آسیبی که پس از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم روی داد و ممکن بود اسلام را سراسر به باد فنا دهد.
مظفر تاجی نقش دوم را اینگونه بیان کرد: نقش ایجاد چارچوب ویژه برای شیعیان، بهعنوان گروه مؤمن و پاسدار بر میراث حقیقی اسلام و شریعت و احکام قرآن است. این نقش با امام رضا(علیهالسلام) به پایان میرسد.
تاجی نقش سوم را اظهار کر: نقش آماده سازی برای بهدست گرفتن زمام حکومت اسلامی است و از دوران ولایت و امامت امام رضا(علیهالسلام) آغاز میشود.
امام هادی (علیه السلام) توانست در ادامه فعالیتهای امام جواد (علیه السلام)، شبکه ارتباطی وکالت را بیش از گذشته ساماندهی، تثبیت و تقویت کند و از طریق بسط تشیُّع بهشیوه مکاتبه ای، موجبات آشنایی شیعیان را با شرایطی آتی، خصوصاً شرایط غیبت امام معصوم، فراهم آورد.و بالاخره در نبرد بین امام هادی (علیهالسّلام) و خلفایی که در زمان ایشان بودند، آن کس که ظاهراً و باطناً پیروز شد، حضرت هادی (علیهالسّلام) بود؛ این باید در همهی بیانات و اظهارات ما مورد نظر باشد.
حجتالاسلام تاجی با تسلیت رحلت جانسوز عالم مجاهد حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی(ره) گفت: درباره زندگی سیاسی و اجتماعی آیتا… صافی گلپایگانی میتوان گزارشی پربار و جامع ارائه کرد. او از آغاز نهضت اسلامی، حامی آن بود و از هر فرصتی برای اعتراض به رژیم پهلوی و مفاسد آن بهره میبرد.
مظفر تاجی در ادامه تشریح کرد:حساسیت ساواک نسبت به سخنان و نوشتههای آیتا… صافی گلپایگانی باعث شد انتشار تعدادی از کتابهای او، ممنوع شود و دارندگان این آثار، با بازداشت و دردسرهای مختلف روبهرو میشدند.
تاجی افزود: همراهی آن مرحوم با نهضت اسلامی، پس از پیروزی انقلاب و در قالب عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی در سال ۱۳۵۸ و پس از آن، عضویت و دبیری شورای نگهبان از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۷ قابل توجه است.
وی در ادامه تصریح کرد: آیتا… صافی گلپایگانی طی دوران پس از دبیری شورای نگهبان نیز، همواره در باره مسائل سیاسی و اجتماعی ایران و جهان اسلام حساس بود و در مواقع ضروری از ابراز نظر خودداری نمیکرد. او در دیدار با مسئولان نظام، همچون ناصحی خیرخواه بود و آنچه را برای بهبود اوضاع به ذهنش میرسید، به آن ها یادآوری میکرد.
او در پایان گفت: آیت الله صافی گلپایگانی در شمار مراجع انقلابی، دغدغه مند و حامی نظام اسلامی بود، به همین دلیل رحلت ایشان از این جهت برای اسلام و انقلاب یک خسران و ضایعه محسوب می شود.