دولت انقلابی باید اقتصاد و معیشت را از مذاکره جداکند
- شناسه خبر: 22064
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۱ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۲۷
- نویسنده: کلام تازه - سپیده نقدی
کلام تازه | حجت الاسلام مظفر تاجی در خطبههای این هفته نماز جمعه چناران گفت: دولت انقلابی باید اقتصاد و معیشت را از مذاکره جدا کند و با انجام اصلاحاتی روند بهبود اقتصاد و معیشت را در داخل دنبال کند. این موضوع باعث خواهد شد که از لحاظ روانی کارکرد اصلی تحریمها از بین برود.
خطیب جمعه چناران با گرامیداشت یاد و خاطره پدر موشکی ایران شهید طهرانی مقدم گفت: روز ۲۱ آبان ماه، سالروز شهادت شهداى جهاد خودکفایى است. پرچمدار این قافله شهیدان، سردار مخلص اسلام، حاج حسن طهرانى مقدم بود. این سردار دانشمند و متقى که همچنان مجهول القدر است؛ پدر اقتدار موشکى ایران است
.مظفرتاجی بیان کرد:کمتر کسى در باره او و عظمت شخصیت و کار او با خبر بود تا اینکه امام خامنهاى در پیام تسلیتش او را به همگان شناساند.
تاجی افزود: مقام معظم رهبری در بخشی از پیام شان در شهادت این شهید پر افتخار از او با این عناوین و اوصاف نام بردند: پیشتاز عناصر ممتاز سازمان جهاد خودکفایى، سردار عالیقدر، دانشمند برجسته، پارساى بىادعا، برخوردار از اخلاص سرشار، داراى همت والا و بلند، نگاه به افقهاى خیلى بلند، برجسته در مدیریت؛ مدیریت طبیعى !
در بین همه این ویژگیها که امام خامنهاى، آن را خصوصیت برجستهى او مىداند، مدیریت اوست. مدیریت با یک قید درس آموز و قابل تامل؛ او یک مدیر طبیعى بود.
کلام تازه را در اینستاگرام دنبال کنید
وی تصریح کرد: اگر ما امروز در عرصه دفاع از حرم و حریم انقلاب و مقاومت اسلامى و علم و دانش و امنیت و خدمت و سلامت، شهیدانى داریم باید بگوئیم؛ در زمره این شهیدان، «شهداى اقتدار» جایگاه ویژهاى دارند.
خطیب جمعه چناران تشریح کرد:شهدایى که با پرچمدارى و سیادتِ شهید طهرانى مقدم، نمایشگاهى از دانش و ایمان و جهاد و تلاش و استقلال علمى، خودکفایى صنعتى و نشاط انقلابى را فراروى ملت ایران قرار دادهاند. طهرانى مقدم و همسنگران او هم در مقابل قدرت سخت دشمن بازدارندگى مؤثر ایجاد کردند و هم با گشودن راه میان بُر در عرصه دانش دفاعى سیطره نرم دشمن را در عرصه علمى و صنایع دفاعى راهبردى به چالش کشیدند.
مظفرتاجی عنوان کرد: طهرانى مقدم عزیز؛ اقتدار بهمعناى واقعى را ترجمه عینى کرد و بهعنوان یک خط الگو براى ما و آیندگان به میراث گذاشت. هنر طهرانى مقدم فقط، ساختن موشک نبود، هنر اصلى او تربیت شاگردانى جوان و دانشمند و جهادى بود که اکنون بهتر از گذشته راه اورا ادامه دادهاند. او راهى را به افقهاى آینده گشود و نقشه راه آنرا نیز ترسیم کرد و افقهاى آنرا هم به تصویر کشید.
تاجی افزود:حسن طهرانى مقدم؛ نمونه یک مدیر طبیعى بود که درس مدیریت نخوانده بود، دروس دیگر مرتبط با صنعت پیچیده موشکى را در دانشگاهها نگذارنده بود. او فارغ التحصیل دانشگاه دفاع مقدس بود که استاد راهنماى راهجویان علم و دانش دفاعى در جبههى مقاومت شد. اکنون در هرجاى غرب آسیا، از لبنان و فلسطین و سوریه و عراق و یمن و افغانستان و… جوانان جهادگر و مومنى یافت مىشوند که با واسطه یا بىواسطه برخوان علم و دانش و تجربهى حسن طهرانى مقدم نشستهاند.
حجت الاسلام تاجی امام جمعه چناران با اشاره به توان موشکی ایران گفت: توان موشکی نیروهای مسلح ایران امروز به اصلیترین بعد قدرت دفاعی کشور تبدیل شده و روند طی شده در سالهای گذشته حاکی از تقویت، به روزرسانی و پویایی صنعت موشکی در کشور است چراکه همواره شاهد نوآوری در این حوزه و پیشروی آن همگام با نیاز عملیاتی و فناوریهای روز دنیا هستیم.
مظفر تاجی بیان کرد:ناگفته پیداست که آنچه امروز در حوزه موشکی نیروهای مسلح در ارتش و سپاه میبینیم بسیار متفاوت تر از سالهای گذشته است؛ البته منظورمان از گذشته، گذشته خیلی دور نیست، توان امروزی حتی قابل مقایسه با چند سال گذشته هم نیست و شاهد این ادعا هم، اذعان یکی از کارشناسان و تحلیلگران غربی است که پس از عملیات موشکی حمله به عینالاسد میگوید «ما شاهد یک جهش کوانتومی در توان موشکی ایران هستیم».
تاجی تصریح کرد: به طور کلی بررسی روند طی شده در سالهای اخیر نشان میدهد که در کنار افزایش کیفیت و اثرگذاری موشکها در حوزه سرجنگی و مواد منفجره، مهمترین نکته مشهود در توسعه توان موشکی، تمرکز بر قابلیت شلیک تعداد زیاد موشک در بازه زمانی کم است چراکه این حجم زیاد هم دفاع هوایی دشمن را ناکارآمد میکند و هم با ضربه سنگین به استحکامات آنها، توان پاسخگویی را از آنها سلب کرد.
حجت الاسلام تاجی خطیب جمعه چناران با اشاره به اینکه توان موشکی ایران هرگز قابل مذاکره نیست گفت: توان موشکی و دفاعی ایران سال ها است که خوار چشم غربی ها در آمده است به نحوی که تلاش کردند به بهانه های مختلف این توان دفاعی و بازدارنده جمهوری اسلامی را محدود کنند اما هوشمندی مقامات عالی رتبه کشور اجازه نداده است اروپایی ها و آمریکایی ها انگشت اشاره خود را به سمت این توان قدرتمند نیروهای مسلح کشور بگیرند.
مظفر تاجی در ادامه تشریح کرد: در مذاکرات مرتبط با توافق هسته ای، اروپایی ها و مخصوصا فرانسوی ها تلاش کردند در نقش پلیس بد، محدودیت توان موشکی به ویژه موشک های بالستیک ایران را در متن توافق برجام بگنجانند، مسئله برنامه موشک های بالستیک ایران یکی از موضوعاتی بود که در ماه های منتهی به توافق هسته ای به محلی بحث و جدال تیم های مذاکره کننده ایران و کشورهای گروه ۱+۵ تبدیل شده بود.
خطیب جمعه چناران با اشاره به مذاکرات هستهای و الزامات آن گفت: آمریکاییها برای رسیدن بهاهداف خود تنها سلاح تحریمها را در دست دارند و از این طریق بدنبال رسیدن بهخواستههای خود میباشند. هدفی که در بازی “امنیتی- نظامی” طراحیشده توسط محور عبری- عربی- غربی بدست نیاوردند.
مظعر تاجی عنوان کرد: محوری که در موضع گیریهای هماهنگ کشورهای غربی بر آن تأکید میشود این است که گذشت زمان بیشتر به دلیل پیشرفت بیشتر برنامه هستهای ایران ممکن است کار را بهجایی برساند که برجام دیگر حائز همان منافع توافق اولیه هم برای آنها نباشد.
تاجی تصریح کرد:دولت انقلابی باید اقتصاد و معیشت را از مذاکره جدا کند و با انجام اصلاحاتی روند بهبود اقتصاد و معیشت را در داخل دنبال کند. این موضوع باعث خواهد شد که از لحاظ روانی کارکرد اصلی تحریمها از بین برود.
کلام تازه را در تلگرام دنبال کنید
وی افزود: عامل دیگری که میتواند قاعده بازی را در مذاکرات پیشرو تغییر دهد، تلاش برای رساندن ایران به “نقطه بازدارندگی هستهای” است. غرب بخصوص آمریکا و دولت بایدن نگران است که دستیابی ایران بهدانش هستهای از یک طرف دست این کشور را در مذاکرات بالا میبرد و از سوی دیگر بهافزایش توانمندیهای ایران در حرکت در مسیر استقلال منتهی شود که کار را برای آنها در “مهار ایران” سخت میکند. طبق گفته سخنگوی سازمان انرژی اتمی هماکنون “ایران بیش از ۲۰۰ کیلوگرم اورانیوم ۲۰ درصد و ۲۵ کیلوگرم اورانیوم ۶۰ درصد را در اختیار دارد”. بنظر میرسد با آهنگ فعلی غنیسازی، ایران تا تاریخ اعلام شده برای مذاکره بهمیزانی از سوخت هستهای دست یابد که از آن بهعنوان بازدارندگی هستهای یاد میشود. سوختی که میتواند زمین بازی را عوض کند و ایران بهیک بازیگر قوی و پیشرو در صنعت هسته ای تبدیل کند.
خطیب جمعه چناران وی با اشاره به ضرورت اصلاحات اقتصادی و لزوم فراهم سازی زیرساختهای آن گفت: در دولت جدید قرار است با تجدید نظر در روند گذشته، طرحی با هدف «ترمیم قدرت خرید مردم» بهمورد اجرا گذارده شود. در طرح جدید قرار است بهجز دو مورد «دارو» و «گندم»، ارز تخصیصی ۴۲۰۰ تومانی برای دیگر کالاها برداشته شود. اجرای این اقدام بدون در نظر گرفتن زیرساختهای آن میتواند مخاطرات زیادی داشته باشد.
مظفر تاجی اظهار کرد: واقعیت این است که فشارهای اقتصادی شکننده بنیه معیشتی اقشار با درآمد ثابت را بسیار ضعیف نموده و آنها را نسبت به هرگونه نوسان مبهم اقتصادی حساس کرده است.
تاجی بیان کرد: به همین جهت اقناع سازی مردم مهمترین گام است. نقش محوری رسانه ها به ویژه رسانه ملی و همچنین صاحبان تریبون عمومی در انتقال و انعکاس واقعیتهای ملموس این طرح بسیار مهم و حیاتی است.
وی افزود: وجود هماهنگی نزدیک میان قوای سهگانه و هم راستا شدن دیدگاههای مبنایی آنان در موفقیت اجرای طرح بسیار با اهمیت است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
کلام تازه را در اینستاگرام دنبال کنید
مظفر تاجی تشریح کرد: چنانکه کلام الهی با توجه به قلم آغاز شده(علم بالقلم) و در جایی دیگر می فرماید:(ن والقلم و ما یسطرون). در قرآن کریم ۳۲۲ بار کتابت در ۳۷ صیغه مختلف به کار رفته است. بنابراین کتاب، دربردارنده اندیشه ها و تفکرات اندیشه وران و نخبگان ملتها و امانتدار عقلانیت و خردورزی است.تاجی تصریح کرد: کتاب از دیرباز، حافظ و احیاکننده تفکر و اندیشه های والا و منبع عظیمی بوده است که طالبان علم، اندیشه و حقیقت را سیراب کرده است. در واقع مطالعه، انسان را از هویت خود با خبر میکند و راه درست زیستن را به او میآموزد.
وی افزود: کتاب همواره در تمامی دورهها و زمانها کمک حال بشر بوده است تا آدمی با اندیشههای سالم در مسیر درست زندگی گام بر دارد. اگر خوب دقت کنیم میتوان اندیشههای درست را از درون یک کتاب بیرون کشید و آن را به عنوان یک الگوی درست در زندگی، قرار داد.
خطیب جمعه چناران در پایان گفت: پژوهشگران معتقدند که آدمی هرچه بیشتر بخواند، بیشتر ذهن خود را تحریک میکند، تحریک ذهنی خون را به مغز منتقل میکند و از بیماریهایی مانند زوال عقل و آلزایمر جلوگیری میکند. با خواندن، عملکرد شناختی و حافظه ما بهبود می یابد. با مغز سالم و فعال آدمی بیشتر قادر به تمرکز و توسعه مهارتهای تحلیلی خود میشود. بنابراین از آنجایی که کتابخوانی یکی از مهمترین راههای افزایش علم و پیشرفت است. باید در مراکز آموزشی به افراد کتابخوان اهمیت بیشتری داده شود و برای افزایش انگیزه مطالعه، راهکارهای جدیدی به کار برد.