تحلیلی بر تنبیه صهیونیست ها در خاورمیانه نبرد موشک و پهپاد یا تقابلی فراتر ؟
- شناسه خبر: 41768
- تاریخ و زمان ارسال: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۳۴
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: کلام تازه- سعید صانعی
البته آنها که دقیق تر نگریسته اند شاید سطح تغییر منازعات بین المللی را در مقاطع زمانی دیگری تعریف نمایند که جنگ جهانی علیه اجزا محور مقاومت بخصوص در سوریه یکی از آنهاست، آنسان که همه میخواستند سوریه از محور مقاومت جدا و به دست دیگران مدیریت شود و ایران نخواست !
و البته میتوان مقاطع دیگری را هم توصیف کرد که در این مجال نمیگنجد، پس از هفت اکتبر و اقدام بی سابقه و تاریخی مقاومت اسلامی فلسطین در حمله به دشمن صهیونیستی و بی حیثیت شدن بین المللی رژیم و از سویی ددمنشی و خوی وحشی گری صهیونیست ها در کشتار زنان و کودکان و آوارگی میلیون ها نفر در غزه ، صهیونیست های خون آشام که خود را در تنگنای راهبردی و غرق شدگی در غلط های محاسباتی و در معرض بی آبرویی بین المللی با حجم بی سابقه ای از جنایات، از بین رفته می بینند با انتساب جریان های مقاومت منطقه به ایران به دنبال ایجاد این گفتمان هستند که اگر در حال هزینه دادن و شکست های سنگین و پی در پی هستند به دلیل تقابل راهبردی با ایران است.
البته این واقعیتی غیر قابل انکار است که صهیونیست ها و پشتیبانان شریر آنها در تمدن غرب به دنبال خوانش غلطی از آن هستند، صدالبته که جریان مقاومت منتسب به ایران انقلابی است ولی فروکاستن آن به پشتیبانی تجهیزاتی و لجستیکی و تسلیحاتی ایجاد عمدی غلط استراتژیک و تحلیلی از سوی دشمن است.
چرا که ایران با صدای بلند و رسا عنوان کرده در هر سطحی که بتواند و از هرکسی که نیت مقابله با صهیونیست ها و رژیم کودک کش را داشته باشد پشتیبانی و حمایت خواهد کرد ولی نکته اساسی اینجاست که منازعه حقیقی بین ایران و استکبار ، نزاع تاریخی حق و باطل است و اساسا سطح آن گفتمانی است و فروکاستن این منازعه به ابزار ، تسلیحات و پشتیبانی بصورت عمدی، برای عدم شکل گیری حرکت تمدنی مستضعفین در برابر مستکبرین و چالش بنیادین حاکمان رو به اضمحلال نظم حاکم، ولی متزلزل جهانی است.
همه این واقعیت ها دشمن صهیونیستی را بر آن داشت تا با اشتباهی دیگر و برخلاف همه عرف های غرب ساخته دیپلماتیک به کنسولگری ایران در دمشق حمله و باعث شهادت جمعی از مستشاران نظامی بلندپایه ایرانی شود، صبر راهبردی اتخاذ شده از سوی ایران که مدتهای طولانی ادامه داشت کیفیت خود را در این بخش از منازعه از دست داده بود لذا تصمیم بر تنبیه رژیم گرفته شد و طرح ریزی عملیاتی وعده صادق از سوی دست اندرکاران نظامی کشور اتخاذ گردید.
ابعاد این تصمیم به قدری راهبردی، مهم، اساسی و تحول آفرین است که تاکنون همه رکوردهای قابل اندازه گیری منازعات نظامی مستقیم ما با دشمن را به خود اختصاص داده است، استفاده ترکیبی از تسلیحات راهبردی شامل هواپیما های بدون سرنشین و کامیکازه (انتحاری) با موشک ها برد بلند و نقطه زن آن هم به تعداد قابل توجه و در ابعاد صدها فروندی واقعه ای تاریخی است، دشمن صهیونیست در طول عمر نکبت بار خود چنین سطحی از تهاجم را به چشم ندیده بود، همه جوانب کار نشان از پیروزی غیرقابل توصیف جمهوری اسلامی ایران در این واقعه دارد، از لحظه وقوع این حادثه تاریخی تا کنون دشمن بر استراتژی نخ نمای رسانه ای ایجاد شبهه و تقلیل دستاوردهای آن را در دستور کار خود قرار داده است و به نوعی ابزار اصلی مقابله با این حمله تاریخی ، سلاح رسانه و حساب روی بیسوادی رسانه ای ماست.
اگر اندکی دقت کنیم از لابلای جملات رهبران سیاسی و نظامی دشمن تناقضات فراوانی خواهیم یافت که در تلاش برای بی اهمیت جلوه دادن ابعاد حمله ایران هستند برای نمونه اظهارات سخنگوی ارتش رژیم کودکش بسیار جالب و البته مضحک است! جایی که میگوید ما تقریبا ۹۹ درصد پرتابه های ایرانی ( موشک و پهپاد) را سرنگون کردیم و سعی میشود این موضوع در رسانه ضریب پیدا کند ولی تصاویر انتشار یافته توسط مردم نشان از واقعیت های دیگری دارد.
یا در جایی دیگر با استفاده از احساسات مخاطب عنوان میدارند در حمله ایران فقط یک کودک بادیه نشین مجروح شده است!
دو نکته قابل بیان است؛ اگر رژیم کودک کش نگران سلامتی کودکان است چگونه کشتار بیش از ۱۶ هزار کودک غزه ای در هفت ماه گذشته را ندیده است؟؟ و اگر رژیم مدعی ایجاد سرزمین موعود برای قوم یهود است و از جای جای دنیا به بهانه رفاه یهودیان را به اراضی اشغالی مردم فلسطین آورده است چگونه خانواده بادیه نشین دارد؟؟
همه این مسائل نشان دهنده برنامه ریزی فریب کارانه رسانه ای و روانی برای تقلیل دستاوردهای تاریخی عملیات وعده صادق دارد. اما شکست رژیم و حامیان غربی آن به حدی است که امکان درمان این غده سرطانی با مسکن هایی رسانه ای را غیر ممکن ساخته است و قطعا سرعت حرکت رژیم سفاک و کودک کش در سرازیری سقوط تسریع شده است.
فارغ از سطح گفتمانی مورد اشاره این نوشتار، ابعاد فنی عملیات وعده صادق هم جای تامل دارد.
در حقیقت و براساس اخبار موثق موجود چتر پدافندی بسیار پیچیده از آخرین دستاوردهای فناورانه غرب با همکاری آمریکا، انگلیس، فرانسه، اردن، امارات و برخی کشورهای دیگر روی منطقه قرار گرفت، موشک ها و پهپاد ها در یک نبرد حقیقی و سطح بالا می بایست از چندین لایه پدافندی عبور و به اهداف خود می رسیدند.
اگرچه طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب تعداد موشک ها و اصابت آنها به اهداف فرع بر موضوع استیلا و حاکمیت اراده ملت ایران بر دشمنان و به رخ کشیدن این حقیقت است، ولی براساس شنیده ها از 17 موشک هایپرسونیک شلیک شده 15 فروند به هدف اصابت داشته و 65 درصد سایر موشک ها نیز اهداف خود را منهدم کردند که یک پیروزی حقیقی و واقعی است.
تغییر راهبرد های امنیتی منطقه ای و بین المللی ، ارتقا امنیت و جایگاه کشور در منظر ملتهای مسلمان و ارکان جبهه مقاومت هم از دستاوردهای وعده صادق بود.
پله نهایی صعود به قله پس از گردنه های سیاسی، امنیتی و نظامی مسلما عبور از مشقت های اقتصادی است که جز با مردمی سازی اقتصاد و استفاده از ظرفیت مردم در رونق تولید ، مهار تورم و نهایتا ارتقا شاخص های رفاه ، عدالت اجتماعی و کاهش شکاف های طبقاتی بدست نخواهد آمد.
«سعید صانعی، کارشناس و فعال اجتماعی»