برخورد قاطع با متخلفان استفاده از خانه های سازمانی
- شناسه خبر: 26809
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۰۰
- نویسنده: کلام تازه - فاطمه برزنونی
سید محمد حسینی، رئیس دادگستری نیشابور با اشاره به وظایف دستگاه قضا مبنی بر احقاق حقوق عامه و اجرای قوانین گفت: با توجه به اینکه دستگاه های اجرایی جامعه هدف بزرگی دارند، خلأ کارشناس حقوقی مجرب و مسلط، در ادارات دولتی و سایر نهادها به شدت احساس می شود.
حسینی افزود: متاسفانه برداشت بی رویه آب از سفره های زیرزمینی و حفر چاه های عمیق و نیمه عمیق بدون مجوز در دشت نیشابور با وجود ممنوعیت، در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به قوانین، نصب کنتور هوشمند در چاه های آب، به منظور میزان سنجش مصرف آب ضروری است.
دستگاه های اجرایی باید عالم و عامل به قانون باشند
این مقام مسئول گفت: دستگاه های حاکمیتی نباید ناقض قانون باشند و باید عالم و عامل به قانون باشند.
حسینی با اشاره به کندی روند برخی از پروژه های شهری همچون زیر گذر عمار یاسر گفت: اجرای این پروژه سالها به طول انجامید و انتظار می رود جهت احقاق حقوق مردم در حوزه ترافیک، مسئولان مربوط به این حوزه ها به وظایف قانونی خود عمل کنند و اجرای پروژه ها نباید مشمول گذر زمان شوند.
وی گفت: مقرر شد پروژه دیوار ساحلی در ضلع غربی بلوار شهید سلیمانی با مشارکت بین شهرداری و آبفای نیشابور تا پایان امسال، با هدف کنترل سیلاب احتمالی به داخل شهر، به طول ۳۵۰ متر ساخته شود و انتظار می رود اعتبار لازم جهت این پروژه تخصیص پیدا کرده کند.
رئیس دادگستری نیشابور، همچنین با اشاره به پروژه ایمن سازی دو سوم( بلوار شهید شوشتری) جاده باغرود گفت: باید این مهم را جدی بگیریم و در جهت رفع مشکلات ترافیکی این جاده نظیر نداشتن حفاظ کنار جاده و علائم هشدار دهنده تلاش شود.
. حسینی ضمن انتقاد از قطع خدمات مخابراتی و آب به مدت طولانی در برخی موارد گفت: قطع خدمات به دلیل سرقت کابل های مخابراتی قابل قبول نیست و دستگاههای مربوطه باید در این حوزه به وظایف خود عمل کنند.
وی ضمن تاکید بر اجرای متعادل پروژه ها و خدمات شهری در مناطق برخوردار و کم برخوردار خاطر نشان کرد: این مهم، از الزامات حکومت اسلامی بوده و استمرار اجرای پروژه هایی همچون عمار یاسر در سایر مناطق است از مهم ترین مطالبات مردمی است.
این مقام مسئول ضمن انتقاد از عدم تخصیص اعتبار در رابطه با ساخت ساختمان زندان اظهار داشت: با توجه به فرسودگی این ساختمان، باید اعتبار لازم در این رابطه توسط نمایندگان مجلس در نظر گرفته شود.
رئیس دادگستری نیشابور با اشاره به اهمیت و جایگاه نخبگان و فارغالتحصیلان حوزه حقوق گفت: افراد نخبه و صاحب نظر در حوزه های حقوقی حق دارند در مورد تصویب قوانین مرتبط به نیشابور اطلاع پیدا کنند و آن ها مشاوران خوبی برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی این شهرستان هستند.
تعیین مدت زمان برای فروش منازل سازمانی حائز شرایط
حسینی اظهار داشت: در نیشابور و توابع، حدود ۹۵ خانه سازمانی وجود دارد و طبق مصوبه دولت در سال ۱۳۶۵ باید اکثر منازل یاد شده به فروش می رسید و وجه آن به حساب دولت واریز می شد، اما متاسفانه تاکنون این اقدام صورت نگرفته است.
وی با اشاره به قدمت بالا و فرسودگی منازل یاد شده گفت: قوانین مصوب در این رابطه وجود دارد و عدم استفاده درست از خانه های سازمانی، حاصل عدم نظارت وزارت راه و شهرسازی و عدم مطالبه گری مدیران وقت شهرستان نیشابور بوده است.
رئیس دادگستری نیشابور ضمن تعیین مدت برای استفاده کنندگان از منازل سازمانی تاکید کرد: از امروز تا پایان شهریور ماه به تمامی سکنه حاضر در منازل سازمانی مهلت داده می شود تا این خانه ها را به فروش برسانند و در صورت عدم این اقدام، مطابق مواد ۵۷۶ و ۵۹۸ قانون تعزیرات، علیه مدیر کل اداره راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، اعلام جرم و تخلف مدیر اداره مربوطه، گزارش خواهد شد.
حسینی ضمن اشاره به ارائه گزارش به اداره اطلاعات و سازمان بازرسی خاطر نشان کرد: ادارات مذکور در حال بررسی موضوع هستند و دیوان محاسبات استان هم به مسئله ورود پیدا کرده است.
تشکیل بانک اطلاعاتی مکانی مهم ترین اقدام اداره پست
محمد رضا شفیعی رئیس اداره کل پست خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: تکنولوژی در پست موجب، موفقیت های چشمگیری شد و کرونا در این رابطه نقش مهمی داشت و شیوع این ویروس افزایش مبادلات اینترنتی را در پی شد.
شفیعی با اشاره ثابت بودن نرخ پست که مربوط به ۵ سال پیش است خاطر کرد: این اداره در کل کشور و استان، زیان قابل توجهی را تجربه کرد.
وی تشکیل بانک اطلاعاتی مکانی را از اقدامات این اداره عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۳ میلیون ۵۰۰ مکان شهری در استان و ۱ میلیون و ۲۰۰ مکان روستایی با کد ۱۰ رقمی یونیک تعریف و شناسایی شده است.
رئیس اداره کل پست استان گفت: این اداره آمادگی لازم را جهت بهبود فضای کسب و کار دارد.
ابوطالب جوان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور ضمن اشاره به خسارات ناشی از بارش تگرگ و سیل گفت: خواستار تامین اعتبار و جبران خسارتهای وارد شده به محصولات کشاورزی و منازل مردم نیشابور، توسط مسئولان هستیم.
جوان هدف از انتصابات انجام شده سرعت بخشیدن و تسریع در امور عنوان کرد و افزود: جهت انجام کارها و وظایف انتظار هماهنگی و تلاش بیشتری را داریم.