افتخار ما ایرانی بودن، مسلمانی و زبان فارسی است
- شناسه خبر: 38162
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۵۸
- منبع: کلام تازه
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
به گزارش کلام تازه،حسین امامیراد در نشست توجیهی و معارفه دانشجویان ورودی جدید موسسه آموزش عالی شاندیز در محل سالن همایشهای هتل ثامن ضمن تبریک پیروزیهای جبهه مقاومت در حملات و عملیات “طوفان الاقصی” و ادای احترام به شهدای اخیر انتفاضه فلسطین و همچنین گرامیداشت روز بزرگداشت شاعر پرآواره کشورمان حافظ بیان داشت: حافظ یکی از قلّههای ادب و فرهنگ ماست، اگر نبودند بزرگانی چون حافظ، سعدی، مولانا، فردوسی و… با مهاجمینی که چشم طمع به کشور دوخته بودند از اعراب انحرافیافته از اسلام ناب نبوی تا تُرکتازیهای ترکان غزنوی و هجوم وحشیانه بربریّت مغول معلوم نبود الان دارای چه هویّت و زبانی باشیم.
وی ادامه داد: امروز ما در کنار ایرانی بودن به دو چیز افتخار میکنیم، مسلمانی و زبان فارسی. امامیراد با خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود خاطرنشان کرد: مسیر توسعه هر کشوری، علم و صنعت است.
به فرمایش رهبری حکیم و فرزانه جمهوری اسلامی در بیانیه گام دوّم انقلاب، تمام هنر کشور ما قبل از انقلاب در حوزه علم و فناوری به ترجمه خلاصه میشد و در حوزه صنعت تمام هنر ما خلاصه در مونتاژ بود ولی در این ۴۴ سال و کمتر از نیم قرن با تمام دشمنیها، سنگاندازیها و مانعتراشیهای دشمنان و مخالفین نظام در حوزههای علم و صنعت خیزشها و پیشرفتهای فوقالعاده و چشمگیری داشتهایم.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در مقایسهای دقیق به پیشرفتهای کشور بعد از انقلاب اشاره دارند، آنجا که میفرمایند: «در ابتدای انقلاب، ما از داشتن حداقلها هم محروم بودیم، پزشک عمومی نداشتیم.
پزشکان عمومی از کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش و… در کشور ما طبابت میکردند، حتی پزشک معالج برای معاینه بیماران، نیاز به مترجم داشت.
ولی امروز به برکت پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، ما پزشکان ایرانی متخصص و دارای درجه فوق تخصص در گرایشهای مختلف پزشکی، در داخل و خارج از کشور داریم.
همچنین در حوزه نظامی، تمام نگرانی آمریکا و اروپاییان در اوایل انقلاب و دوران جنگ تحمیلی این بود که ایران سلاحهای پیش پاافتاده و ابتدایی را وارد نکند و امروز تمام نگرانیشان این است که ایران سلاحهای پیشرفته و فوق مدرن نظامی را به جبهه مقاومت صادر نکند.
امامیراد خودسازی و دانشافزایی را از بایستههای دانشجویی دانست و بیان داشت: راه برونرفت از مشکلات و تسریع در توسعه کشور، استفاده از ظرفیت جامعه نخبگانی است که دانشجویان و دانشگاهیان، بخش عمدهای از جامعه نخبگانی ما را تشکیل میدهند و برای رسیدن به اهداف توسعه، استفاده از نخبگان حوزه و دانشگاه، ضرورت دارد.
نماینده مردم چناران، طرقبه شاندیز و گلبهار در پایان اظهار داشت: در این چند سال نمایندگی اینجانب، اقدامات خوبی در حوزه آموزش برای شهرستان طرقبه شاندیز رقم خورده که اخذ مجوز دانشگاه آزاد اسلامی برای شاندیز، تفکیک و استقلال حوزه برگزاری کنکور طرقبهشاندیز از مشهد و ایجاد حوزه مستقل در شهرستان طرقبه شاندیز از سال۱۴۰۱، پیگیری ارتقاء موسسه آموزش عالی شاندیز به دانشگاه، جدّیت در احداث، توسعه، تکمیل و تجهیز مدارس و فضاهای آموزشی با دعوت از وزیر وقت آموزش و پرورش و همچنین رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و حضور در حوزه انتخابیه و دستور از نامبردگان با توجه به کمبود و بعضا فرسودگی فضاها و… این موارد بود.