استکبار رسانهای در صدد برهم ریختن سیستم عصبی قوای سهگانه و مسئولان کشور
- شناسه خبر: 22314
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۵:۴۱
- نویسنده: کلام تازه - سپیده نقدی
کلام تازه | حجت الاسلام مظفر تاجی در خطبههای این هفته نماز جمعه گفت: دشمن در صدد است نگذارد امید به وجود آمده در مردم به شرایط جدید پایدار بماند. استکبار رسانهای در صدد است با این تحرکاتی همچون حملههای هکری و عملیات با برهم ریختن سیستم عصبی جامعه قوای سهگانه و مسئولان کشور را از کار و اقدامهای اساسی باز دارد و جامعه را به سمت التهاب و تنش سوق دهد راهکار مقابله با این جریان رسانه پایه و اغواگر جهاد تبیین است.
خطیب جمعه چناران با اشاره به دیدار نخبگان جوان با مقام معظم رهبری و فرمایشات معظم له در این دیدار گفت: حضور جوانان در عرصههای مختلف، قطعاَ بسیار پیش برنده است اما مهمتر از حضور اجرایی جوانان، تآثیرگذاری فکری و گفتمان سازی ایشان است چرا که این کار، مسئولان و مدیران را هم به همان جهت مورد نظر جوانان، سوق خواهد داد و پدیدهای بنام گردش نخبگان نیز به وقوع میپیوندد.
مظفر تاجی بیان کرد:جوانان باید با فکر کردن، نوشتن و انعکاس ایدههای خود بدون هراس از نگاههای کور غیرآکادمیک فضایی مبتنی بر آینده پژوهی به وجود آوردند و مسئولین کنونی بر مسند قدرت باید بدانند که در سالهای آتی، این نسل سوم و چهارمیها هستند که میخواهند کشور را اداره کنند و اگر میدانی به آنها داده نشود، عملاً و ناخودآگاه با صحنه قدرت قهر میکنند که این موضوع خوشایند نبوده و حتی تبدیل فرصت به تهدید است.
تاجی تصریح کرد:پس این نکته را باید متذکر شد که اکنون بهترین زمان برای نیروسازی و پرورش نخبگان است و اگر آگاهان حاکم بر جامعه به این موضوع توجه نکنند و مجالی برای حضور ایشان در صحنه فراهم نسازند، از این بیتوجهی در آینده جامعه و کشور را متضرر میکنند.
وی تشریح کرد: نقش نخبگان هر جامعه در افتخار و استقلال آن کشور نقشی بارز است، به طوری که یک نخبه میتواند خود به تنهایی جمعیتی را به دنبال خویش بکشاند و اگر فردی خواستار موفقیت محیط اطرافش باشد، آن جمع را در راه توسعه راهنمایی میکند و اگر عکس آن باشد، میتواند با جریان سازی و پیش داوری با جاذبهی گرچه محدود خود، آنها را برای به انزوا کشیدن راهنمایی کند. پس نقش نخبگان چه در حالت مثبت و چه غیر از آن مهم و قابل توجه است و نباید آن را نادیده گرفت.
خطیب جمعه چناران عنوان کرد: نخبه باید با احساس مسئولیت به کشور و ملت خود، در عرصه کاری تلاش و فداکاری کند چرا که بدون علاقه به سرنوشت این دو، فرد نمی تواند در جامعه خود تآثیری واقعی و راهگشا داشته باشد. به طوری که می توان خروجیهای نخبگان را معلول مسئولیت پذیری، علاقه و دلبستگی به توسعه کشور دانست.
لیبرال دموکراسی با این که به مقاطع پایانی حیات خویش نزدیک میشود
مظفر تاجی با اشاره به برنامههای دشمن جهت ناامید کردن نخبگان و فرار مغزها گفت: درست در همینجاست که به عمق وجودی راهبردهای ابلاغی دو دهه اخیر رهبر حکیم انقلاب مانند طرح راهبردی جنبشهای نرمافزاری، طرح راهبردی نهضتهای تولید علم، جریانسازی برای ایجاد گسترده شرکتهای دانشبنیان، بسط گفتمانی نسبت علم و نظام دانایی با تواناییها، توجه به سرمایه انسانی و ایدهها و نهایتاً حصول به اقتصاد مقاومتی و از دیگر سو طرح کرسیهای آزاداندیشی، کرسیهای نظریه پردازی، ترسیم نقشه جامع علم و فناوری و نهایتا تحصیل الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت و … پی میبریم.
تاجی بیان کرد: لیبرال دموکراسی با این که به مقاطع پایانی حیات خویش نزدیک میشود، اما هنوز در جمعآوری ایدهها و اختراعات و ابتکارات نخبگان جهان و تبدیل آن به قدرت ملی، کارآمدتر از هر دولت دیگری از جمله جمهوری اسلامی ایران عمل میکند. در چنین وضعیتی است که پشت صحنه آن همه اصرار رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برای تاسیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان و تلاش برای پا گرفتن شرکت های دانش بنیان و توجه به فناوریهای نوین و … روشن میشود.
کلام تازه را در اینستاگرام دنبال کنید
وی اظهار کرد: برای اینکه این فقیه حکیم حداقل ده سال پیشتر التفات یافت که سرمایههای عظیم در جوانان ایرانی به جای هرز رفتن و غارت شدن، باید مسیر تبدیل ایده به روندهای کارافزا را در خود ایران طی کرده و مجموعا به یک جریان بزرگ علمی در کشور و منطقه تبدیل شود.
خطیب جمعه چناران بیان کرد: چقدر خام و ناپخته بودند کسانی که تصور میکنند، نظریه اقتصاد مقاومتی، صرفا نوعی فانتزی سیاسی یا واکنش سیاسی به دشمن بوده است؛ حال آن که در عالم واقع و در روزگار غارت ایدهها، اقتصاد مقاومتی به یک معنا، بزرگترین شرکت نوپا و کمپانی فراگیر در ایران بزرگ است که میتواند به تجمیع ایدهها و تبدیل آن به محصول، قدرت و اقتدار در حوزههای گوناگون علم، اعم از فنی مهندسی پزشکی علوم انسانی و اجتماعی و… منجر شود.
مهم ترین اهداف دشمن در سه عرصه خلاصه می شود
مظفر تاجی تصریح کرد: به هر روی جمهوری اسلامی ایران و نظام استکبار، نه در موضوع موشکها یا سانتریفیوژها، بلکه در جایی بنیادی تر از این نزاعها یعنی در سرمایههای انسانی و نظام ایده ها در حال صف آرایی هستند. کسی که گمان میبرد که نزاع های هسته ای و موشکی، نزاعی تاریخی است؛ بلکه جدال در منابع انسانی، چگونگی نظام جمع آوری ایدههای ناب و تبدیل آن به جریانات علمی و محصولات فنی – تکنولوژیکی و فرهنگی تمدنی، مهمترین و مرکزی ترین دعوای کنونی دو سیستم سیاسی و فکری ایران و نظام استکبار است.
چه اینکه در صورت غارت نشدن سرمایه انسانی و علمی، هر کاری حتی اقداماتی مافوق تصور دشمن هم قابل عملیاتی شدن است. اگر ایده های سرشار ملتی غارت شد و سرمایه های انسانی آن تهی گردید؛ دیگر چیزی برای آینده نخواهد ماند.
فرمانده قرارگاه فرهنگی شهرستان تهران با اشاره به اهداف دشمن از فشار حداکثری رسانهای گفت: مهمترین اهداف دشمن را در این سه عرصه میتوان خلاصه کرد:
اول- مشغول سازی در بُعد ادراکی و ذهنی
دوم- حیران سازی در عرصه عزم و اراده
سوم- غافل سازی از توان و اقتدار ملی
مظفر تاجی در ادامه بیان کرد: عملیات کور و بزدلانهای چون؛ حمله هکری به سیستم حمل و نقل ریلی در مرداد ماه. حمله هکری به سامانه سوخت رسانی و پمپ بنزینها، هدف قرار دادن مراکز هسته ای و دفاعی با عملیات پهپادی. ترور نیروهای موثر مانند شهید فخری زاده، تشدید تحریم نفتی ایران توسط بایدن، ضربه به جبهه مقاومت در عراق و سوریه و لبنان و … نمونه هایی از همین عملیات هزاران ضربه چاقو است.
تاجی عنوان کرد: این همان چیزی است که حضرت آقا فرمودند که؛ دشمن با فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی( آشوب سازی) میخواهد ملت ایران را به ستوه آورد.
وی تشریح کرد: دشمن در شرایط کنونی از حضور دولت انقلابی و مجلس انقلابی و قوه قضاییه انقلابی و انسجام و همدلی ایشان برای رفع مشکلات مردم، سخت ترسناک و بیمناک است.
خطیب جمعه چناران تصریح کرد: او درصدد است نگذارد امید به وجود آمده در مردم به شرایط جدید پایدار بماند. استکبار رسانه ای در صدد است با این تحرکات و عملیات با برهم ریختن سیستم عصبی جامعه قوای سهگانه و مسئولان کشور را از کار و اقدامهای اساسی باز دارد و جامعه را به سمت التهاب و تنش سوق دهد. راهکار مقابله با این جریانِ “رسانه پایه” و اغواگر، “جهاد تبیین” است.
مظفر تاجی با اشاره به تلاشهای دشمن در ضربه زدن به پیشرفت ایران و دفاع متقابل ایران گفت: هزاران ضربه چاقو اگر چه راهبرد دشمن برای ضربه به محور مقاومت است اما اقدامات متقابل جبهه مقاومت در این میان قابل توجه است. اقداماتی که برخی کاربران فضای مجازی آن را تبر ابراهیم بر پیکره بتهای پوشالی صهیونیسم دانستند.
تاجی اظهار کرد: به دنبال موجی از حملات سایبری به ایالات متحده و رژیم صهیونیستی که ضربات سختی به زیرساختهای مخابراتی و امنیتی آنان وارد کرد، واشنگتن و تلآویو یک نیروی مشترک حفاظت سایبری ایجاد کردند. وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد شراکت جدیدی با وزارت مالی اسرائیل در جهت حفاظت ۲ طرف در مقابل تهدیدات فناورانه را آغاز کرده است.
تاجی تشریح کرد: حملات سایبری بویژه در هفتههای اخیر ضربات سنگینی به رژیم صهیونیستی وارد آورده و در کنار سلسله شکستهای امنیتی دیگر باعث وقوع زلزله اطلاعاتی در موساد (سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی) با استعفای ۳ معاون آن شده است. در عین حال خبرهایی از ایجاد تغییرات در پستها و حوزه وظایف سایبری شاباک (دستگاه اطلاعات داخلی اسرائیل) به گوش میرسد.
وی افزود: علیرغم آنکه دشمن تلاش دارد با جنگ ادراکی ایران را در محاصره حملات خود نشان داده و با تصویرسازی غلط از یک حمله بُزدلانه به سامانه سوخت ایران- که چند هکر عادی هم میتوانند- خود را پیروز میدان جلوه دهد باید این موضوع را تبیین کنیم که در طول دو سال گذشته ایران و جبهه مقاومت بیش از صدها بار هیمنه دشمن را در عرصه نظامی، اطلاعاتی، امنیتی، سایبری به چالش کشیدهاند.
حجت الاسلام تاجی امام جمعه شهرستان چناران بیان کرد: طبیعی است در میدان جنگ هر تکی پاتکی و هر حمله ای ضدحمله ای دارد اما در میدان نبرد ایران با امپراطوری دشمن، اقتدار ایران آنگاه روشن میشود که بدانیم ایران و جبهه مقاومت در یک جنگ جهانی ترکیبی درحال دفاع و حمله هستند. این خود نشانهای روشن از ایران قوی است.
مظفر تاجی با تبیینی از حکم انتصاب اعضای جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: در باره اهمیت و جایگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی میتوان گفت؛ این شورا مرکز فرماندهی فرهنگ در یک قرارگاه ملی و تاثیرگذار است که متاسفانه تاکنون به درستی به آن پرداخته نشده است.
تاجی تصریح کرد: در چهل واره دوم و گام دوم انقلاب بازسازی ساختار و سازمان فرهنگ ضرورت دارد. اقتضای این ضرورت مهم داشتن نگاه نو ، ارتقاء نگاه، احساس مسئولیت متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان فرهنگی به مقوله فرهنگ و اعتقاد راسخ و باور عمیق به این نکته مهم است که؛ راز پیشرفت هر جامعه در دو نکته مهم است: ” فرهنگ باوری” برای حرکت درست و ” فرهنگ سازی” برای تحقق هر جزء از اجزاء تمدن نوین اسلامی دو لازمه حتمی و ضروری آن است.
وی در پایان گفت: روح حاکم بر فرهنگ باوری و فرهنگ سازی در جامعه به محتوای انقلابی و متولیان انقلابی است. در واقع روح مهندسی فرهنگی و به تعبیر بدیع ایشان در این حکم “آرایش فر هنگی” همین وجود محتوای انقلابی است. به تعبیر دقیقتر اگر در گام اول و چله اول، سازهها و اسکلت و زیربناها نهاده شد اکنون و در گام دوم هنگامه دمیدن روح فرهنگ در نظام اسلامی است که جز با محتوای انقلابی و مدیر انقلابی شدنی نیست و چه بسا بازسازی ساختار فرهنگ با همین دو الزام مهم شدنی باشد.