پرخوری عصبی و راهنمای پیشگیری از آن
- شناسه خبر: 31974
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۴۶
- نویسنده: اتاق خبر کلام تازه
پرخوری عصبی یک اختلال جدی روانی است که شخص مبتلا به آن، اشتهای زیادی برای غذا خوردن دارد و تا زمانیکه دچار مشکل نشود، به غذا خوردن افراطی ادامه میدهد. سپس بعد از مشخص شدن علائم بیماری، سعی در پاکسازی بدن خود میکند و تلاش میدارد تا آنچه خورده را، بالا آورد. این عمل، به علت ترس از اضافه وزن است. افراد مبتلا به پرخوری ممکن است به جای تلاش برای بالا آوردن، رو به مصرف داروهای ملین آورند تا غذا را به سرعت از بدن خود دفع کنند. خبر خوب این است که این اختلال با تمرکز بر یک سبک زندگی سالم و متعادل و ایجاد یک تصویر سالم در ذهن قابل پیشگیری است.
پیشگیری از پرخوری عصبی در خود
1-تمرین مهارتهای سالم زندگی
داشتن یک ذهنیت سالم درباره غذا، با توانمندسازی دانش تغذیه آغاز میشود.
2-تصویری از یک بدن سالم در ذهن خود ایجاد کنید
زیبا دیدن بدن خود، مهمترین گام برای مقابله با پرخوری عصبی و دیگر انواع اختلالات خوردن است.
3-بالا بردن عزت نفس
4-به دنبال الگوهای مثبت باشید
چگونه از پرخوری عصبی جلوگیری کنیم: با یافتن تعادل در زندگی خود و شناسایی علائم پرخوری عصبی
سعی کنید بین کار، دانشگاه، استراحت، ورزش و فعالیتهای اجتماعی یک تعادل ایجاد کنید. ایجاد این تعادل به شما در داشتن حس شادی و دیدگاهی مثبت نسبت به خود، کمک خواهد کرد.
تفاوت پرخوری عصبی و اختلال پرخوری چیست؟
در پرخوری عصبی چه زمانیکه خسته و کسل هستید و چه زمانهایی که با استرس ناشی از کار روزانه یا دیگر مشکلات زندگی دست و پنجه نرم میکنید، میل به خوردن مخصوصا شیرینیجات دارید. مهمترین تفاوت این دو اختلال در این است که در پرخوری عصبی فرد سعی دارد تا حجم غذای بسیاری را که خورده است با اقدامات خطرناکی مانند استفراغ کردن، ورزش افراطی، استفاده از انواع ملینها، روزه گرفتنهای افراطی و غیره جبران کند.
ادامه دارد….
نویسنده: مهنوش بختیاری